3 kreatív hobbibolt húsvéti dekorációkhoz
Ismerj meg három dekorboltot, melynek segítségével már néhány ezer forintból hamisítatlan ünnepi hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell hozzá sok pénz, hogy húsvéti díszbe öltöztesd otthonodat, túllépve a hagyományos piros tojáson és a barkán, ráadásul az egyedi dekortárgyak elkészítésében örömödet is lelheted.

Ismerj meg három hobbiboltot, ahol a legkisebb drótdarabtól kezdve a festékeken át a díszítőmotívumok sablonjáig minden szükséges kelléket beszerezhetsz.

Kényelmesen az internetről: Hobbimania.hu

A kizárólag webshopként működő Hobbimania.hu választékában kezdők és haladók egyaránt megtalálják a számukra leginkább megfelelő kellékeket. A tervek szerint a honlapon nemcsak vásárolni lehet majd, hanem ötleteket is kaphatsz különleges dekorációkhoz. A tartalom folyamatosan bővül majd, mind az anyagok és a technikák, mind pedig a felhasználási lehetőségek tekintetében.

A Hobbimania.hu-nál a dekorkellékeket kedvező áron kaphatod meg. Mellettük húsvéti ajándéktárgyakat is beszerezhetsz: a különböző nyúl- és kacsafigurák, valamint a boldog békeidőket idéző nyuszis bonbonier mellett megtalálod a nagy klasszikust, a csipogó-villogó csibét is.

Minden egy helyen: Kreatív Hobby

Igazi sikertörténet az 1995-ben alapított Kreatív Hobbyé. A cég családi vállalkozásként, egy Baross utcai apró üzlethelyiségben kezdte meg működését, és mostanra a főváros több bevásárlóközpontjában, sőt, Erdélyben is van üzletük. Viszonteladói hálózatuk gyakorlatilag lefedi az országot, de az interneten is lehet tőlük rendelni. 
Mindebben bizonyára jelentős szerepe van a Kreatív Hobby üzleti filozófiájának: elérhető áron jó minőségű termékeket kínálni a vásárlóknak, egyszersmind értékes ötletekkel segíteni őket.
Ennek jegyében készítették el a több mint 70 dekorterméket bemutató online húsvéti kiadványukat, melyet a cég honlapjáról érsz el. Üzleteikben az általuk kínált alapanyagokból készített szebbnél szebb dísztárgyakat is megcsodálhatod, az eladók pedig szakszerű tanácsot adnak a technikákat illetően.
 
Könnyen lehet, hogy a bőség zavarával küzdesz majd - a tulajdonosok figyelemmel kísérik a nemzetközi trendeket és újdonságokat, és mindazt, ami hazai viszonylatban megfizethető, igyekeznek beszerezni. A lenyűgöző kínálatnak köszönhetően nemcsak otthonodat öltöztetheted tavaszi díszbe, hanem - akár az ünnep által jelképezett megújulás jegyében - megjelenésedet is újjávarázsolhatod, például saját kezűleg készített kiegészítőkkel.
 

Kincsek tárháza: Apró Ötletek Kreatív Hobby Bolt

- Az apró örömök boldoggá teszik életed. De fel kell fedezni ezeket, mert sokszor elrejtőznek. Tartsd nyitva a szemed, és keresd az öröm rezdüléseit - az Apró Ötletek Kreatív Hobby Bolt ezen hitvallást követve igyekszik vonzóvá tenni az üzletet meglévő és reménybeli vásárlói szemében. Akár lakásodat szeretnéd feldobni az ünnepre, akár szeretteidnek készítenél ajándékot, Budapesten, a Bosnyák tér közelében lévő üzletükben, illetve a webshopjukban minden szükséges alapanyagot megtalálsz. Sőt, a nagy választéknak köszönhetően ruhatáradat is aktualizálhatod néhány saját magad által kreált ékszerrel.

Bár az üzlet árai már önmagukban is meggyőzőek, a cég a közelmúltban elindította törzsvásárlói programját, mely 10%-os kedvezményre jogosít fel. Igaz, ehhez előzőleg összesen 15 ezer forintos értékben kell vásárolnod, ha azonban hosszabb távon is az önmagad által készített termékeket részesíted előnyben a készen kaphatóak helyett, előbb-utóbb eléred a bűvös határt. Ám leginkább az teszi szimpatikussá a céget, hogy 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállal termékeire.

Ezt is szeretjük