Visszatér a Zsákbamacska: meglepő, Rózsa György helyett kik lesznek a műsorvezetők
A vasárnap esti Sztárban Sztár leszek!-ben derült ki, kik lesznek az új Zsákbamacska műsorvezetői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Ha kedd, ha szerda, Zsákbamacska! Félre a műveltséggel” - szólt az eredeti Zsákbamacska című vetélkedő szlogenje. 

A Rózsa György műsorvezetésével ikonikussá vált produkció 2023-ban visszatér a TV2 képernyőjére. A vasárnap esti Sztárban Sztár leszek!-ből derült ki, kik lesznek az újragondolt kedvenc házigazdái.

A Zsákbamacska műsorvezetői

A megfejtést - vagyis a műsorvezető kilétét - rejtő zsákból Pápai Joci bújt elő. Az énekes zenész- és zsűritársával, Majkával közösen lesz az új Zsákbamacska műsorveztője.

pápai-majka
Fotó: TV2/Zsákbamacska

- A Szerencsekerék sikere mutatja, hogy a régi kedvenceket érdemes 2022-23-ban is újragondolni, és nagyon örülünk, hogy sikerült egy ilyen legendás vetélkedő jogait megszerezni. Köztudott a TV2-ről, hogy a legjobb műsorvezetőkkel rendelkezik, és nagyon örülök, hogy Majkát meg tudtam győzni erre a produkcióra, és itt debütál majd társműsorvezetőként Pápai Joci. Azt gondolom, ez a kettős a garancia az önfeledt szórakozásra - árulta el a csatorna közleményében Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A Zsákbamacska eredeti címe az angol "Let’s make a deal", ami magyarul annyit jelent: kössünk üzletet. Így a játékszabályok is a szlogen jegyében zajlanak, azaz a műsorvezetők állandóan alkukat kötnek a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. 

A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. A hazai verzió - akárcsak az amerikai - egyik különlegessége az lesz, hogy a játékosok jelmezben érkeznek, így kinézetük és performanszaik nem kevés derültséget okoznak majd a stúdióban.

Pápai Joci felesége szexi ruhában

Pápai Jocit és feleségét csak ritkán láthatjuk közös fotókon. Nem árasztja el az Instagram-oldalát a képeivel, így ha nagy ritkán közzétesz olyan posztot, amelyen élete párja is szerepel, sokan meglepődnek, milyen csinos, szexi nő Anita.

Ezt is szeretjük