Azonnal kórházba szállították! Súlyos beteg a magyar színész
Mélyvénás trombózissal azonnal kórházba kellett szállítani Zana Józsefet, Ganxsta Zolee apját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mélyvénás trombózissal vitték kórházba Zana József színészt. A rosszullétéről nem szólt fiának, Ganxsta Zolee-nak, mert nem akart pánikot kelteni.

Az idős férfi szerda délelőtt lett rosszul, nehezen kapott levegőt, és nyomást érzett a mellkasában.

Depressziós és ideges a pénz miatt

Azt hitte, infarktusa van, majd a vizsgálatokat követően felmerült, hogy vérrög lehet a tüdejében, ám ez a diagnózis is tévesnek bizonyult.

A gyógyszerek szedése mellett pihennie kell. A 73 éves színész azt is elmondta, hogy depressziós, és állandóan ideges a családja és a saját anyagi helyzete miatt.

Zanát 2011-ben baleset érte a TV2 Ezek megőrültek forgatásán. Akkor beverte a fejét egy esés következtében, és hosszas lábadozás után gyógyult csak fel.

Mint mondja, azóta még a kórtermek látványától is rosszul lesz. Éppen emiatt nem maradt most sem a kórházban, hanem a vizsgálatok után hazasietett.

A színész májusban vallotta be, hogy siralmas anyagi helyzetben él, hiszen a színésznyugdíjak alig érik el az 50 ezer forintot. Akkor azt mondta, csak fillérek jutnak ételre, így megválogatja, mikor és mit eszik.

Ételre is alig telik neki

Az egykor nőfaló hírében álló Zana most egyedül él, de ezt egyáltalán nem bánja a jelenlegi körülményei miatt, mert szerinte egy nőre költeni kell, hiszen el kell vinni ide-oda, ajándékokkal kell kedveskedni neki, ő most viszont nincs abban a helyzetben, hogy ezt megengedhesse magának.

Fia, Ganxsta Zolee talán még ennél is rosszabb helyzetben van. Az énekes tavaly mesélte el egy interjúban, hogy 50 milliós adóssága van a bank felé, amit havi 300 ezer forintonként kellene törlesztenie, plusz van egy másik hitele, amit szintén ugyanennyivel. Mint mondta, képtelenség havi 600 ezer forintot kitermelni, egyik napról a másikra élnek, ami idegőrlő.

Ezt is szeretjük