Keresztes sem menthette meg! Kiesett Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztiánnak kellett búcsúznia az X-Faktor műsorától, miután a mentorok kiszavazták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra a tetőfokára hágott az izgalom az X-Faktor stúdiójában szombaton, a műsor után pedig valóságos kommentáradat indult, ugyanis kiesett a versenyből Zámbó Krisztián.

A hozzászólók többsége örömódákat zengett a hír hallatán, sokan már a kezdetek óta azért drukkoltak, mikor távozik Zámbó Jimmy fia.

Malekot elvitték az ufók

A hetedik élő showban a hat versenyző először egyedül állt színpadra, majd duettekben bizonyíthattak a nézők és a mentorok előtt.

Először az 52 éves Stone mutathatta meg magát, aki egy geget, a Beatrice slágerét, a Pancsoló kislányt adta elő. Malek Miklós percekig nem is tért magához ezek után, mint fogalmazott, különös érzése támadt.

- Komolyan, testen kívüli élményem volt. Elvittek az ufók és átkapcsolták a csatornát - fogalmazott.

Az érzelmes húrokat is megpendítették a versenyzők, Csobot Adél a Spice Girls Mama című számát adta elő, ami kapcsán Ördög Nóra megkérdezte a 18 éves lányt, volt-e olyan, akire gondolhatott a szám közben.

Keresztes Ildikó szemei pedig Oláh Gergő előadása után lettek párásak, és még a műsorvezető is megjegyezte, kapkodnia kellett a levegőt a színfalak mögött, annyira lehengerlő volt a férfi előadása.

Zámbó külön versenyben indult

Őket a mentorokat és a közönséget is megosztó Zámbó Krisztián követte, aki a kommentelők szerint végre egyszer nem borzalmas kiejtéssel énekelt, bár bennmaradását nem sokan akarták.

Geszti Péter meg is jegyezte, hogy az egész verseny mintha két pályán futna, az egyiken az ifjabb Zámbó küzd önmagával, a másikon pedig ott vannak a többiek. Malek Miklós szerint csak akkor jó az előadása, amikor visszafogottabb, ám ennek a számnak a közepén mintha elengedte volna a lovakat.

Az énekes erre reagálva csak azt tudta mondani, élete legnehezebb hónapjait éli, és tele van félelemmel valamint szomorúsággal.

- A lovakkal is próbálkoztam már. Önmagam számára is fárasztó vagyok - nyilatkozta.

Az egyéni produkciók után párosával is meg kellett méretniük magukat, Stone és Zámbó egy párost alkottak. A nézői szavazatok alapján pedig nekik kellett párbajozniuk is. Ahogy a mentorok elmondták, nehéz dolguk volt, hiszen mind a két versenyző eddigi legjobb formáját hozta, ám döntésüket nem csak erre az egy számra alapozták.

Zámbó Krisztián édesapja Még nem veszíthetek számát adta elő, ám rácáfolt a címre, ugyanis a zsűri döntése alapján neki kellett távozni a műsorból. Keresztes Ildikónak már esélye sem volt, hogy elmondja, melyik fiút választotta volna.

A kommentelők a döntés után azonnal egymásnak estek, volt, aki további éneklésre buzdította a kieső fiút, ám a többség örömének adott hangot. Az eddigi műsorok eredményei után gyakorta felröppentek olyan hírek, hogy az RTL Klub csak az apja miatt tartja benn a fiút, a teljesítménye ugyanis még a mentorok szerint sem volt méltó a műsorhoz, ám estéről estére a továbbjutók közé került.

A napokban nyilatkoztak Zámbó Jimmy testvérei is, akik elmondták, nem miattuk jutott el idáig, valamint azt is bevallották, nem tartják jó énekesnek, és szerintük nem lenne tisztességes, ha ő nyerné a versenyt.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük