Ez már több mint botrányos! Az RTL Klub sztárja részegen állt a közönség elé
Zámbó Krisztián részegen lépett fel egy gyereknapi eseményen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián eleve jókora késéssel érkezett egy jótékonysági gyereknapra, ám a szülőknek nem csak ezért kellett benne csalódnia.

Az X-Faktorban szerepelt énekes ugyanis részegen állt a színpadra, amit egy későbbi interjúban maga vallott be.

Részegen lépett fel

A dánszentmiklósi gyereknapon Zámbó Jimmy fia csak három dalt énekelt, azt is a laptopjáról playbackelve. Az utána fellépő Cool Head Klan banda nem is hagyta szó nélkül és beégették, de ez egyáltalán nem érdekelte.

- K*rvára ki voltam bukva, ugyanis tegnap elég durva be... volt. Úgy jöttem ide. Basszus nem így akartam, de a péntek éjszakák ilyenek. Reggel nyolckor értünk haza az asszonnyal, azt sem tudjuk, hogyan értünk haza, annyira K.O. voltunk - mondta a fellépést követően adott interjújában.

Azt még szolidan hozzátette, nem fellépés volt, csupán a párjával elindultak a városba, és szerinte „ha az ember elindul a városba, akkor trotty van biztos.”

Az énekes természetesen jövőbeni terveiről is nagy elánnal beszélt: bár most jelenik meg a második lemeze, kijelentette, hogy nem fog kiadni újabb korongot, mert szerinte nincs értelme Magyarországon a lemezkészítésnek. Inkább a televíziózás felé kacsint, az egyik kereskedelmi csatornával már megállapodtak, hogy saját műsora lesz.

Nem akar dolgozni

Zámbó Krisztián ötéves terveiben is a könnyűzene színpada szerepel, ugyanis úgy látja, ő nem tudna elmenni dolgozni, mert szerinte ő túlságosan ismert ahhoz, hogy normális munkája legyen. Elmesélte, hogy eddig egyszer próbált ki civil foglalkozást, jelentkezett egy fuvarozással foglalkozó vállalathoz, de elküldték, mondván, nem hiányzik nekik a médiafelhajtás és a botrány. Ezért gondolta úgy, hogy többé nem is próbálkozik meg a kétkezi munkával.

A fiatal kezdő zenészeknek azt tanácsolta, hogy legyen egy sztorijuk, amit megírnak. De ha az életük nem annyira izgalmas, akkor csináljanak botrányt. Zámbó Krisztián tömören azt mondta, hazánkban a celebekből lesznek a sztárok. Szerinte a tehetségkutató műsorokban sem a hang volt a lényeg, hanem csak azt díjazzák, hogy milyen élettörténetet talált ki magának.

A közelmúltban megjelent könyvében is erről írt. Mint mondta, egy nagy nevű könyvkiadó cég kereste meg, hogy jó lenne megjelentetni az életéről egy könyvet, kiküldtek hozzá egy embert, aki diktafonra vette a beszélgetésüket és végül megírta a könyvet Zámbó Krisztiánról.

A kommentelőknek sem kellett több, egy-két gyenge védelmezőn kívül mindenki nemtetszését fejezte ki. Mint írják, eddig sem kedvelték túlzottan, de most már végképp utálják. Többen is kifejtik, hogy nem kellene mutogatni a televízióban vagy éppen gyereknapra meghívni fellépőnek, mert senkinek sem tenne jót, ha egy ilyen embert tekintenének példaképnek.

Mint az egyik hozzászóló kifejtette, Zámbó Krisztián az X-Faktorban is csak édesapja miatt szerepelhetett, ott is állandóan csak sírt és azzal takarózott, hogy nem tudta feldolgozni az elvesztését. Ám arra is felhívta a figyelmet, hogy az énekes már jóval azelőtt is züllött, drogos életet élt, hogy Zámbó Jimmy elhunyt volna, így kár a porhintésért.

Természetesen Zámbó Krisztián az eset után próbálta menteni a menthetetlent, és azt nyilatkozta, hogy nem is volt tervezve a fellépés, ő csak szívességet tett egy barátjának. Az esemény szervezői viszont merőben másképp emlékeznek a dologra, mint mondták, többször is egyeztettek az énekessel, akire a történtek ellenére sem neheztelnek.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük