Megmondta a magáét! Zámbó Krisztián barátnője így osztja az észt
Részletek!
Zámbó Krisztián barátnője a Facebookon kiosztott mindenkit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei X-faktor mezőnyében egyértelműen Zámbó Krisztián produkcióját - és személyiségét - éri a legtöbb kritika.

Bár a mentorok is úgy vélik, csak apja rajongótáborának köszönhetően van még mindig versenyben, az énekesnek eddig még egyszer sem kellett párbajoznia. Pedig még a saját családja sem támogatja, Zámbó Tihamér szerint egyszerűen botrányos lenne, ha a fiú nyerné a tehetségkutatót, mivel nyilvánvalóan nem tud énekelni.

Hadjáratot indított

Zámbó Krisztián barátnője, Takáts Zsuzsa eddig csak tisztes távolból figyelte a párja elleni támadásokat, ám most ő is a nyilvánosság elé lépett, hogy megvédje szerelmét.

A nő valóságos offenzívát indított a közösségi oldalakon, és igyekszik mindenkire ráhúzni a vizes lepedőt.

- Úgy gondolom, teljesen őszintén, hogy van, aki jobban produkál a színpadon, de az nem azt jelenti, hogy jobb Krisznél, de az biztos, halál unalmas! Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának, meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám! Tudod, az az érdekes, ha nem irigyek Kriszre, akkor miért foglalkoznak mindig csak vele? - írta Facebook-oldalán.

A műsor kreatív igazgatója szerint ugyan nem tiltották meg, hogy a versenyzők hozzátartozói véleményt nyilvánítsanak a műsorról és annak résztvevőiről, ám barátnője kirohanása sokba kerülhet az ifjabb Zámbónak. A bejegyzésben név szerint megemlített versenyzők nem reagáltak a kommentárra.

Ki nem állhatják

Takáts Zsuzsa a Fókusz kamerái előtt természetesen visszakozott, és azt mondta, nem gondolta komolyan, csak dühből írt.

Zámbó Krisztián, úgy tűnik, egyre több feszültséget generál. Lakótársai, Stone és Szabó Dávid sem bírják már vele egy fedél alatt, a színész már ki is költözött az X-Faktor-házból.

Stone korábban is azt nyilatkozta, számos összetűzésük van a 32 éves énekessel, akinek a viselkedését nehezen lehet tolerálni. Ahogy nemrégiben fogalmazott, Zámbó úgy viselkedik, mint egy gyerek, nem törődik a többiekkel, csak magára figyel, ugyanakkor azt elvárja, hogy mindenki megértse őt.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük