Zámbó Jimmy gyermekeit nem érdekli a kritika és anyjuk véleménye
A Zámbó Jimmy életéről szóló musical lehet, hogy ismét megosztja az énekes legenda családját.

zambo cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy legkisebb gyereke, Adrián, nem tudni, miért üzente ezt nyilvánosan Sebastiannak és Krisztiánnak a Jimmy-ről szóló musical bemutatója után: "A testvérek akkor is testvérek maradnak, ha távol vannak egymástól" - írta a legkisebb fiú.

Talán a színházban látottak voltak olyan hatással rá, ami miatt előtörtek belőle az érzelmek, és ezt akarta tudatni bátyjaival. A bejegyzést rövidesen Krisztián is megosztotta, ezzel a világ tudomására hozva, hogy ő is hasonlóan érez.

Évekig nem voltak a testvéri szeretett mintapéldányai

Zámbó Jimmy halála után gyerekei jó ideig nem keresték egymás társaságát. Amíg élt, édesapjuk tartotta össze a családot, ezért úgy tűnt, szeretett fiai kapcsolata már soha nem lesz szoros. Néhány éve azonban ismét szoros közöttük a kötelék, szinte mindennap beszélnek, és sok közös programjuk van.

Vasárnap mutatták be a Stefánia Palotában a Pintér Tibor által színpadra vitt, Zámbó Jimmy életéről szóló musicalt, amit az egész család együtt nézett meg. Edit asszony a Bors információi alapján nem volt elragadtatva a látottaktól, feldúltan távozott a színházból, és vállalhatatlannak minősítette az előadást. Elmondása szerint nagyon megbánta, hogy hozzájárult a darab bemutatásához, és könnyeivel küszködve magyarázta, mennyire elégedetlen. Az énekes gyerekei nem nyilatkoztak, azonban Krisztián megosztott egy rövid anyagot a színdarabról, ezzel kifejezve, neki tetszett a musical. Adrián kedvelte ezt a bejegyzést, ami azt jelenti, neki is hasonló a véleménye.

Krisztián oldalán még élő közvetítésen is lehetett követni az előadás utáni pillanatokat.

Néhány órával később az alábbi képet osztották meg a testvérek, ami azt mutatja, lelküket mégis megérintette édesapjuk emléke, és egymás iránti érzelmeik is felszínre törtek.

Ezt is szeretjük