Megszólalt végre Zalatnay Cini! Ezért vállalta el a szereplést a Heti Hetesben
Most már hivatalos, hogy Zalatnay Cini szerepelni fog a Heti Hetesben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Most már hivatalos, hogy Zalatnay Sarolta szerepelni fog az RTL II-n futó Heti Hetesben.

A képernyőn való felbukkanásáról azt követően indultak meg a pletykák, miután Stohl András visszamondta szereplését.

Nem szereti a politikát

- Nekem fontos, hogy jó helyeken jelenjek meg, és a Heti Hetes egy ilyen műsor. Hiszen, ha 15 éve ilyen sikerrel megy, akkor az már jelent valamit, nem? - indokolta Zalatnay Cini, miért vállalta el, hogy beül a humor nagyágyúi közé.

Bár nem állandó nézője a műsornak, azt tudja, hogy egy politikai-közéleti témákat kibeszélő humoros produkcióról van szó.

- Én személy szerint nem szeretem a politikát, mert sosem volt belőle hasznom, egyik rendszerben sem, ráadásul az egésznek, úgy ahogy van, rossz a légköre. Amúgy pedig fel vagyok rá készülve, hogy ahogy eddig, ezután is érnek majd támadások, többek között a bulvár részéről - mondta.

Ismeri a társaság nagy részét, és tudja jól, nem ússza meg a beszólogatást, megtalálják majd őt is a poénokkal. Korábban érzékenyen érintette, ha kritizálták, így kíváncsian várjuk, hogyan reagál a bántásokra.

- Semmi gond, bírom, ha piszkálnak, de ha kell, vissza is szólok, nem hagyom magam! A főszerkesztő annyit kért, mondjam meg őszintén, ha nem érzem jól magam - árulta el.

Nem Ábel Anita helyébe lép

Zalatnay Cini nem Ábel Anitát váltja, ezt az információt a műsor főszerkesztője tagadta. 

- Szeretném pontosítani a sajtóban megjelenteket: szó sincs cseréről, Anita játszik éppen, Cini pedig egy új vendég, a műsor történetének 98. szereplője. A Heti Hetes egy forgószínpad, ahol nem heten vannak, hiszen többek között Váncsa István, Para-Kovács Imre, Kéri László és Kern András is időről időre visszatér a műsorba - mondta Ónodi György.

- Nem titok, hogy tárgyaltunk Puzsér Róberttel, sőt, én személy szerint Stohl András meghívását sem adtam fel. Egyébként mindenkinek azt szoktam mondani: te döntöd el, hogy maradsz-e. Ez egy társaság, amiben vagy jól érzed magad, vagy nem, ez szinte csak rajtad múlik - tette hozzá.

Zalatnay Sarolta egyébként idén jubilál: 50 éve van színpadon. Ez alkalomból új cd-je jelenik meg, írt egy könyvet A tölcsér ötven éve címmel, és koncertturnéra is indul.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük