Szörnyű! Zalatnay Cini a bénulás miatt beszélni se tud
Zalatnay Cini borzasztó betegségéről lánya, Nikolett lebbentette fel a fátylat az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrég megdöbbentő hírek érkeztek Zalatnay Ciniről, az énekesnő ugyanis a fél arcára lebénult. Hogy mi lehetett az ok, és mi van vele most, arról lánya, Benedek Nikolett mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Benedek Nikolett a Reggeliben mesélt anyja állapotáról

Mint elmondta, édesanyja 11 napot töltött kórházban, és bár orvosai még bent tartották volna, ő saját felelősségére otthonába távozott.

Az állapota azonban egyelőre nem túl jó, bár lassan javulgat, de sajnos a bénulástól egyelőre beszélni sem tud.

Aggasztó állapotban volt

Orvosai szerint egy vírus okozta fülgyulladás húzódott rá egyik idegpályájára, ezért bénult meg a 62 éves sztár arca.

Ugyancsak emiatt veszítette el egyensúlyozó képességét.

Niki elmesélte, mamája először azt hitte, agyvérzést kapott, amikor fogmosás közben hirtelen nem tudta kiköpni a vizet a szájából - de a büszkesége eleinte tiltakozott a kórház ellen.

Kevés stressz, sok pihenés

Végül Nikinek sikerült rábeszélnie, jobb, ha megmutatja magát egy orvosnak. Bár Cini most már otthon lábadozik, hiába a vitaminok, a gyógyszerek és a görcsös akarás, akár fél évig is elhúzódhat, míg teljesen felépül.

Ez idő alatt az összes koncertjét és egyéb programját kénytelen lemondani, ráadásul arra kell törekednie, hogy minél kevesebb stressz érje, ugyanis valószínűleg a feszültség váltotta ki a betegséget.

Mindenesetre Cini nem adja fel, lánya pedig éjjel-nappal ott van mellette, és vigyáz rá, hogy minél hamarabb visszatérhessen kedvenc közönsége elé.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük