Ma 70 éves Zalatnay Sarolta - Fürdőruhában is vállalja dús idomait
Zalatnay Sarolta még ma is tud feltűnést kelteni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli kereken hetvenedik születésnapját Zalatnay Sarolta. Az énekesnő ma is olyan nagy hőfokon ég, mint amikor 1966-ban a Magyar Televízió Táncdalfesztiválján megismerte az ország: második helyezést ért el a Hol jár az eszem? című dallal. 1967-ben aztán már meg is nyerte Táncdalfesztivált a Nem várok holnapig című számmal, melyet az Omega együttes kísért. Nemcsak énekhangjával robbant be, de divatot is teremtett: a tinédzserek követték az erőteljes személyiségű fiatal lányt, aki az első Táncdalfesztiváljakor még csak 18 éves volt. A magyarországi előadóművészek közül ő hordott először miniszoknyát, combközépig érő csizmát és jellegzetes, frufrus frizurát.

A Wikipédia szerint 18 nagylemeze és körülbelül ötven kislemeze van. Az általa elénekelt közel ötszáz dal közül több is jelent meg például angolul, spanyolul, olaszul, németül, sőt, még oroszul is. Hat mozifilmben szerepelt. Külföldön is dolgozott, a brit Guardian által a magyar Janis Joplinnak nevezett énekesnőbe a '60-as évek végén Magyarországon habarodtak bele a férfiak: a Bee Gees gitárosa, Maurice Gibb 1967-ben meg is kérte Cini kezét. Ha igent mondott volna, talán máshogy alakul az élete. 

Első férje Révész Sándor, a Generál és a Piramis együttesek énekese, a második Benedek László, a harmadik a nála 23 évvel fiatalabb Márton Csaba volt. Második férjének lányát, Benedek Nikolettet a sajátjaként nevelte fel.

Zalatnay Sarolta abban is úttörő volt, hogy plasztikáztatta a mellét, ezt pedig nem is titkolta. 2012-ben aztán hátfájásai miatt kisebbekre cseréltette az implantátumokat. 

2001-ben levetkőzött a Playboy magazinnak, a fotózásra 53 évesen vállalkozott, 12 évvel később pedig úgy döntött, ismét megmutatja magát ruha nélkül, egy felkérésre művészi félaktképek készültek róla. Telt idomait hetvenévesen is vállalja, a nyáron fürdőruhás képeket posztolt magáról a Balaton közepéről - a felvételeken látszik, hogy jól érzi magát a bőrében. 

Ezt is szeretjük