Eddig hallgatott róla! Xantus Barbara élete legmegrázóbb élményéről vallott
Xantus Barbara 19 évesen szexuális zaklatás áldozata volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara a közelmúltban egy feltárulkozó és megrázó interjút adott az Aktívnak, amiben felelevenítette azt az évtizedekkel ezelőtti élményét, minek során szexuális zaklatás áldozata lett.

A 43 éves színésznő nagy bátorságról tett tanúbizonyságot ezzel az interjúval, hiszen az ilyen típusú megrázkódtatásokról a nők többsége nem szívesen nyilatkozik, arról nem is beszélve, hogy újra átélni az emlékeket sem könnyű.

Önfeledt és naiv lány volt

A Família Kft. sztárja saját bevallása szerint 19 éves volt, amikor a nyomasztó eset történt, mégis sokat köszönhet ennek a szörnyű traumának az érési folyamatát illetően.

Xantus Barbara ugyanis akkoriban egy önfeledt és naiv lány volt, aki sokkal nagyobbnak hitte magát a koránál, emellett pedig tinédzserkorában meglehetősen szűzies életet élt, első partnerét is 18 évesen ismerte meg.

- Egyszer elhívtak teázni, és én azt hittem, hogy teázás lesz a vége, és végül nem az volt. Arra emlékszem, és az maradt meg bennem igazán - a dolog maga nem -, hogy a ruháimat összekapkodva ruha nélkül szaladok végig a Nagy Lajos király úton - idézte fel emlékeit.

Olyan volt, mint egy csoportterápia

Xantus Barbara még az édesanyjával sem osztotta meg mindezt, az élményt pedig csak sok-sok évvel később, a Vagina monológok című előadásnak köszönhetően sikerült feldolgoznia, amiben egy megerőszakolt boszniai nő szerepét kapta meg.

- Az volt az egész szerepnek a lényege, hogy olyan állapotba kerített, ami igen erősen előhívta ezt az élményt, és én azt hiszem, utána rendeztem le magamban. Tehát ez olyan volt, mint egy csoportterápia - tette hozzá.

Hazánk népszerű színésznőjének szerelmi és lelki életében elmondása szerint nem okozott az eset akkora törést, és még ezt a rossz élményt is sikerült felhasználnia színészi munkájában.

Ezt is szeretjük