Először vallott új párjáról Xantus Barbara! 47 évesen ismét rátalált a szerelem
Részletek!
Xantus Barbara először mesélt új párjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra boldog Xantus Barbara, a közelmúltban ugyanis ismét rátalált a szerelem. A Familia Kft. sztárja három évvel ezelőtt vált el férjétől, Szurdi Miklóstól, akivel húsz éven keresztül voltak házasok.

Xantus Barbarának szüksége volt az eltelt időre, hogy ismét nyitottá váljon egy kapcsolatra. A Fem3Café műsorban mesélt arról, hogy most érkezett el élete azon szakaszához, amikor rájött, a nehézségek csak felhők az égen, át kell rajtuk látni.

Bevallotta, amikor egyedül volt, akkor szeretett egyedül lenni, amikor pedig úgy érezte, hogy elérkezett az idő a társra találásra, akkor nyitott lett. Hisz abban, hogy az ember képes megüzenni az univerzumnak, mit szeretne, mert onnantól kezdve azt kezdi el sugározni.

Később tűnt fel neki

- Amikor rosszul voltam sem összetörve rohangáltam, hanem megoldandó feladatokat láttam - mondta.

A párra akadása sem egyik pillanatról a másikra történt, de nem is volt tudatos.

- Velem az történt, hogy jöttem-mentem a világban és egyszer csak felrémlett, hogy valaki egy ideje már figyel. Ez csak egy későbbi rácsodálkozás volt, nem azonnali esemény. Egyszer csak rájöttem, hogy ez az ember mindig itt van, mindig figyel és én észre sem vettem. Aztán amikor felfedeztem, már érdekelni kezdett - mondta.

Azt is bevallotta, sosem volt az a típus, aki előre kinézett magának egy férfit és becserkészte, szerinte a vadászat eleve a férfiak dolga, egy nő maximum csak jelzést adhat, hogy elfogadja-e az udvarlást.

Mint mondta, a legtöbben ott rontják el a korosztályába tartozók közül, hogy megpróbálnak aszerint szelektálni, kit tudnak „belefarigcsálni” az életükbe. Szerinte ez azonban végzetes hiba, hiszen eddigre már mindenkinek van egy kiforrott személyisége, különböző élethelyzetek vannak és meg kell tanulni elfogadni a másikat, megküzdeni a más életkörülmények, habitus okozta akadályokkal.

Attól sosem félt, hogy a gyermekei nem fogadják el a párját, úgy gondolja ugyanis, a gyerekek pontosan tudják, mikor jön el annak az ideje, hogy a szüleik nyissanak a világ felé. Új párját még nem mutatta be a családjának, csak a legközelebbi barátja ismeri. Mint mondta, nem akarja siettetni, erőltetni a dolgokat.

Fotó: Fem3 Facebook

Ezt is szeretjük