Bűbájos fotók! Xantus Barbara gyermekei igazán ennivalóak
A 42 éves Xantus Barbara már két gyermek édesanyja, akik bárkit könnyedén levesznek a lábáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbarát a kilencvenes évek elején ismerte meg az egész ország, amikor megkapta Szép Kriszta szerepét a sikeres Família Kft. című szappanoperában, melynek egészen az évtized végéig volt állandó szereplője.

Az akkor 24 éves szépségnek nehéz döntést kellett meghoznia: az ELTE BTK negyedéves hallgatójaként ugyanis egyszerre vették fel a Színművészeti Főiskolára és Gór Nagy Mária Színitanodájába - ő pedig utóbbit választotta.

Először vetkőzött le a Playboy-ban

A kilencvenes évek második fele több emlékezetes eseményt is tartogatott Barbara számára, egyrészt például, hogy úttörő módon ő vetkőzött le a magyar színésznők közül elsőként a Playboy magazin kedvéért.

Másrészt a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja lett, melynek a szerepeken kívül férjét is köszönhette, a színház igazgatója, Szurdi Miklós vezette ugyanis oltár elé az időközben gyönyörű nővé érett színésznőt.

Tündéri gyerkőcök anyukája

A 42 éves Xantus Barbara azóta is boldog házasságban él férjével, és odaadó szülőkként nevelik két gyermeküket. Panna 1997-ben, Balázs Benjámin pedig 2004-ben született meg, az imádnivaló gyerkőcöknek pedig lehetetlen ellenállni.

A házaspár mellesleg tudatosan tartja távol magát a reflektorfénytől, annyit azonban elárult régebben a színésznő, hogy a nehézségek őket sem kerülték el, például hosszú évekbe telt, mire Szurdi előző házasságából született gyermekei elfogadták őt.

A kétgyerekes sztármamit a székesfehérvári Arév Sportcsarnokban láthatjuk majd október közepén, méghozzá az Aida című darabban, amit férje rendezett, és amelynek eredeti zenéjét Elton John írta.

Fotók: Europress.

Ezt is szeretjük