Xantus Barbara 50 évesen igazi bombázó - Bőven letagadhat a korából

Xantus Barbara már elmúlt ötvenéves, de még mindig dögösen néz ki.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara tavaly ősszel töltötte be az ötvenet, de a Família Kft. egykori sztárja a mai napig remek formában van. A színésznő a Turay Ida Színház társulatának tagja, emellett több más produkcióban is látható, így többek között ő is szerepelni fog a Talpra, magyar! című rockmusicalben, amit az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából készítettek el.

Jelenleg nincs senki az életében

A színésznő a '90-es évek közepén ment hozzá a nála 17 évvel idősebb Szurdi Miklós rendezőhöz, de végül 2012-ben elváltak az útjaik. Házasságukból két gyerek született: 1997-ben Panna, 2003-ban pedig Balázs Benjámin látta meg a napvilágot. Xantus Barbara legutóbb a BEST magazinnak mesélt arról, hogy nagylánya, Panni már elköltözött tőle, ez pedig szokatlan érzés számára. Jelenleg fiával, Balázzsal és a kiskutyájukkal élnek együtt.

xantus barbara régen és most
Fotó: MTI/Arnold Éva, Femina/Szabó Lolita

A színésznő kétgyerekes anyaként, ötven fölött is igazi bombázó, bőven letagadhat a korából. Ennek ellenére nincs párkapcsolata.

xantus barbara talpra magyar
Fotó: Femina/Szabó Lolita

- Most épp nem látok magam körül senkit, de hiszem, hogy egyszer csak megjelenik, és bejelentkezik a helyre, ami kiadó nálam. Korábban kizáró ok volt, de már a nálam fiatalabb korosztály is szóba jöhet, ám, ami ennél fontosabb változás: rájöttem, hogy a férfias férfiakat szeretem. De természetesen nincs szabály, hogy kit engedek közel magamhoz, de nem agyatlanul csinálom a dolgokat. Szerelem nélkül szó sem lehet kapcsolatról - nyilatkozta a magazinnak.

A Talpra, magyar! című musical ősbemutatója március 15-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, a darabot Szurdi Miklós rendezte. A kétrészes rockmusical táncosokkal, hatalmas, korhű díszletekkel és nagy ívű dalokkal varázsolja elénk a történelemformáló pillanatokat. Xantus Barbara mellett olyan nagy nevek szerepelnek a darabban, mint például Détár Enikő, Egyházi Géza, Kiss Ramóna, Varga Miklós, Oláh Ibolya, Verebes István, de a fiatalabb színészgeneráció is megmutathatja tehetségét. Így Miller Zoltán, Tóth Andi és Varga Vivien is benne lesz az előadásban. 

Ennyit változtak a Família Kft. férfiszínészei

Xantus Barbara Krisztát alakította a Família Kft. című sorozatban, ami az egyik legnépszerűbb szituációs komédia volt a kilencvenes években. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek alatt a sorozat férfiszínészei.

Ezt is szeretjük