"A szívem szakad meg" Még Nagy Feró is elérzékenyült a tegnapi X-Faktorban
Az X-Faktor tegnapi adásában Lil C-nek kellett búcsúznia a versenytől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zúzunk az éjszakába - ez volt a mottója a tegnap esti X-Faktornak, az énekesek igazi bulihangulatot varázsoltak a stúdióba.

Elsőként Kocsis Tibor lépett színpadra Adam Lambert If I had you című dalával, előadása összességében tetszett a mentoroknak.

Megosztotta a mentorokat

A Rocktenors produkciója is tetszett a zsűrinek, majd Lil C következett a Ne-Yo Beautiful monster című szerzeményével, mely nem aratott osztatlan sikert - még Keresztes Ildikó is úgy fogalmazott, többet várt volna mentoráltjától.

Kováts Vera produkciója sem csak dicsérő szavakat kapott, ám abban egyetértettek a mentorok, hogy a 16 éves énekes imádnivaló jelenség.

Tarány Tamás a Flashdance betétdalát vitte színpadra, Muri Enikő Lady GaGa dalát énekelte, utolsóként pedig Baricz Gergő bizonyította tehetségét az Are you gonna be my girllel.

A showban fellépett a The Carbonfools is, és stílusosan az este mottójának kiötlője, Fluor Tomi is, aki egy különleges remixszel készült az X-Faktorra.

Lil C búcsúzott

Végül elérkezett az adás legfeszültebb pillanata: kiderült, ki az a két versenyző, aki  a legkevesebb nézői szavazatot kapta. Ez alapján ismét Lil C-nek kellett párbajoznia, ezúttal Kocsis Tiborral.

Mivel a mentorok voksa alapján döntetlen eredmény született, a közönség által felállított sorrend volt a mérvadó, így Lil C-nek kellett búcsút intenie a versenynek.

A mentorok nehéz szívvel búcsúztatták a 19 éves srácot.

- Megszakad a szívem - mondta Nagy Feró - ezúttal még ő is elérzékenyült.

Fotó: Rtlklub.Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük