Wossala Rozina így néz ki smink nélkül: friss fotóját imádják az Instagram-követői
Wossala Rozina természetes szelfijén ámulnak a rajongói, elhalmozzák a bókjaikkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök egykori versenyzője, későbbi zsűritagja, Wossala Rozina az utóbbi időben hatalmas változáson ment keresztül: frizuráját rövid helyett hosszú hajzuhatagként hordja, és jó pár kilótól megszabadult, immár tíz kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg.

Igazi önbizalomdoppingot élhet át, ha az Instagram-oldalán elolvassa a hozzászólásokat, követői ódákat zengenek arról, hogy mennyire jól néz ki. A sztárséf igyekszik minél többet mutatni magából nekik, így ínycsiklandó étkein kívül portréfotókon és szelfiken is láthatják.

Wossala Rozina smink nélkül

Közvetlenségét visszatükrözi, hogy nem fél teljesen festetlenül fotózkodni. Bár sosem volt jellemző rá, hogy dívasminkkel álljon a kamera elé, natúr arccal csak ritkán látjuk. Nem csoda, hogy a természetes valójában szereti magát, szinte nincs is szüksége semmilyen festékre. 

A képet Balatonalmádiban lőtte napfürdőzés közben: jól látszik, hogy a napsugarak hatására előbukkantak a szeplők az arcán.

"Kezdek szuper pöttyös lenni, sokan nem szeretik a szeplőiket... Hát mi nagy szerelemben vagyunk az enyémekkel" - kommentálta a posztot.

A rajongók osztották ezt a véleményt, ők is nagyon vonzónak találták a pigmentfoltokat kedvencük arcán. Voltak, akik szerint a kis bőrhiba kifejezetten szexin mutat, míg mások azt javasolták, hogy sose takarja el őket, hiszen eszméletlenül nőies velük.

Egyesekre inspiráló hatást gyakorolt a poszt, hozzászólásukban elmesélték, gyerekként mennyire szégyellték, hogy különböznek társaiktól, de elnézve Wossala Rozina fényképét, eloszlott az önbizalomhiányuk.

Az RTL Klub sztárjai smink nélkül

Csobot Adélt, Varga Izát vagy Dallos Bogit mindig kifogástalan sminkkel látjuk az RTL Klub különböző produkcióiban, ám nem félnek letörölni arcukról a festéket és lefotózni magukat. Képes összeállításunkban mutatjuk a csatorna kedvenceit sminkkel és anélkül.

Ezt is szeretjük