Most aztán kiderült! Nem mindenki bánta Wolf Kati kiesését
Wolf Kati hétfőn a Reggeli adásában mesélt a szombati műsorról és az azután történtekről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán soha akkora felhördülés nem kísérte az X-Faktor eddigi élő adásait, mint legutóbb szombaton.

Mint ismeretes, a két talán legtehetségesebb énekesnek, Wolf Katinak és Takács Nikolasnak kellett párbajozniuk.

Sokan kiállnak mellette

Nem csoda, hogy a zsűritagok, amint az már előfordult korábban is, ismét nem tudtak dűlőre jutni. Így a közönségszavazatokon múlott a továbbjutás: ők pedig Takács Nikolasnak adtak még egy esélyt.

Bár a búcsú mindig szomorú, a kétgyerekes anyukán nem látszott az elkeseredés: inkább mosolyogva belemondta a kamerába, hogy két hétig a játszótéren lesz megtalálható, de utána újult erővel veti bele magát a showbizniszbe.

De hogy mit is érzett pontosan a párbaj alatt és a döntéskor, arról a hétfői Reggeliben mesélt Keleti Andinak és Csonka Andrásnak.

Mint elmondta, tulajdonképpen minden alkalommal trenírozta magát arra, hogy esetleg újra ki kell állnia a közönség elé, bár azért annak örült volna, ha egy ilyen helyzetet ő is túlél.

A gyerekei visszakapták egy kis időre

Ugyanakkor tisztában volt azzal is, hogy - ismerve a szavazók többségét - a tinilányok inkább a fiú előadókat favorizálják. Így aztán hiába nyújtotta tudása legjavát a párbajdalban, amikor szóba került, hogy az a bizonyos, a voksokat tartalmazó boríték fog dönteni, már tudta, hogy veszített.

Mindenesetre egyáltalán nem fogja fel drámaian a dolgot, hiszen az ismertséget, amiért tulajdonképpen a tehetségkutatóba jelentkezett, már megszerezte. Rengetegen keresik, biztatják és vigasztalják személyesen és a különböző közösségi oldalakon egyaránt.

Azt is elismeri, a kislányai miatt nem bánja, hogy visszatérhetett családjához. A gyerkőcök ugyanis nagyon megszenvedték, hogy az utóbbi időben alig látták édesanyjukat - végső soron örülnek, hogy kiesett, hiszen így végre újra velük lehet.

Bár nem sokáig! Kati boldogan mesélte, hogy máris szervezik számára a fellépéseket - Geszti Péter pedig azt is felajánlotta neki, hogy dalt ír a számára. Hát mi ez, ha nem elismerés!

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük