Friss! Wolf Kati Eurovíziós szereplése miatt új időpontban a Csillag születik
Szombaton este 19:00 órakor kerül sor a CSISZ élő adására.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wolf Kati tegnapi Eurovíziós Dalfesztivál döntőbe jutása miatt az RTL Klub menedzsmentje úgy döntött, hogy a szombati Csillag Születik élő adását a tervezettől eltérően nem 20:30-tól, hanem 19:00-tól sugározza a csatorna.

Sajtóközleményük értelmében Elmarad a Fókusz Plusz szombati adása, és az Alekosz - Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor az eredetitől eltérően 21:15-től kerül képernyőre.

Új időpontban

Azonban a Csillag Születik háttérműsora, a CSISZ változatlan időpontban jelentkezik a Cool-on.

A változás eredményeképpen a nézőknek nem kell választaniuk, hogy a népszerű tehetségkutató következő fordulóját nézik-e, vagy éppen Wolf Katinak drukkolnak a Magyar Televízió élő közvetítésében.

- Nagyon büszkék vagyunk Wolf Katira és arra, hogy éppen mi fedezhettük őt újra fel a tavalyi X-Faktorban. Ezért döntöttünk úgy, hogy szombaton másfél órával korábban kezdődik a Csillag Születik, így mire ő az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében színpadra lép, addigra befejeződik a Csillag Születik szombati adása az RTL Klub-on - nyilatkozta Kolosi Péter programigazgató.

Mindenki Katinak szurkol

Mindehhez azt is hozzátette, hogy így nemcsak a nézők követhetik figyelemmel mindkét műsort, de a szűk stáb is, hiszen lényegében ugyanazok a tévések készítik a Csillag Születik adásait, mint akik segédkeztek az X-Faktornál, így természetes, hogy ők is drukkolni szeretnének a tehetséges énekesnőnek.

Wolf Kati egyébként még a múlt héten utazott ki Düsseldorfba stábjával és nagyobbik lányával, és állítása szerint rendkívül élvezi a dalfesztivál körüli sürgés-forgást.

Bár sokan máris az első három helyezett közé sorolják a magyar pordukciót, Kati igyekszik mindezzel nem törődni, és csak arra koncentrálni, hogy a lehető legjobban nyújtsa szombaton.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük