Veszélyben a fellépés? Wolf Kati őszintén vallott legnagyobb félelméről
Wolf Kati nagyon készül az Eurovíziós Dalversenyre, de a repüléstől való félelme megnehezíti a dolgát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor csinos felfedezettje, Wolf Kati igencsak mozgalmas napokat él, hiszen gőzerővel készül a május 10-i Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjére.

A nemzetközi dalversenyt nagyon profi előkészület előzi meg, úgyhogy Katinak már két héttel korábban is ki kellett utaznia próbálni.

Nagyon fél a repüléstől

A repülőút és a düsseldorfi szereplés azonban, mint kiderült, nem várt kihívások elé állította a csinos énekesnőt.

- Be vagyok tojva totál a repülőn. De nemrég voltam Erdélyben, az X-Faktoros gálán, és amikor hazafelé repültünk, beengedtek a pilótafülkébe, és megmutatták hogy működik a repülő. Ráadásul a pilóta elmondta, hogy mindenki be van tojva, még ő is, úgyhogy megnyugtatott - mesélte viccelődve a népszerű sztár a magazin kérdésére.

Akármennyire is fél Kati a repüléstől, kénytelen volt megbarátkozni vele, hiszen a rajongói nagyon bíznak sikerében.

Mint köztudott, a kétgyerekes énekesnő a Szerelem miért múlsz - angolul What About My Dreams? - címen futó slágerrel lép majd fel a német közönség és több millió tévénéző előtt.

Esélyes a dobogós helyezésre

A versenyre egyébként Kati és csapata teljes energiával készül: másfél hónapja dolgoznak a produkción a zenésztársakkal, DJ Dominikkal, Rácz Gergővel és Rakonczai Viktorral.

A 36 éves előadó az elődöntőben a 15. versenyzőként lép majd színpadra, ami szintén növelheti az esélyeit, hiszen addigra már kellően lelkes hangulatba kerülnek a düsseldorfi aréna nézői. Nem csoda, ha az énekesnő maga is nagy várakozásokkal tekint a fellépés elé.

- Fáradt vagyok, mert nagyon sűrű volt ez az időszak, de nagyon várom Düsseldorfot. Alvásra mondjuk nem nagyon jut időm, remélem ott majd jut. A nagyobbik lányom, Luca jön velem, de a kisebbik lányom nem lesz velem -

A külföldi bukmékerirodák eredményei szerint Kati dobogós lesz Düsseldorfban, az előzetes tippek ugyanis előkelő helyre sorolják. Május 10-én kiderül, hogy valóra válnak-e a találgatások!

Fotó: eurovision.tv

Ezt is szeretjük