Kínos baki történt az élő adásban! Elfelejtette a szövegét a magyar énekesnő
Wolf Kati a szombati műsor főpróbáján mesélt a bakiról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas sikert aratott Wolf Kati A Dal középdöntőjében szombat este: a népszerű énekesnő a Ne engedj el című dalával a műsor legmagasabb pontszámát kapta, így tovább is jutott a döntőbe.

A zsűritagok ki is emelték, hogy a versengő 30 dal közül Katié a legjobban felépített, kerek alkotás, a maga mélységeivel és magasságaival.

Mindehhez jött a sztár magabiztos hangja, amivel annak idején az X-Faktorban is meghódította a közönséget, és most is gyönyörűen csengett.

De még egy rutinos előadónál is adódhatnak bakik, mint azt Wolf Kati nem sokkal a műsor előtt, a főpróbán elárulta. Aki ugyanis szemfüles, annak feltűnhetett, hogy most kicsit máshogy kezdődött a dala, mint ahogy az elődöntőben felcsendült.

Kati bevallása szerint ez nem volt véletlen, az elődöntőben ugyanis történt egy kis malőr és a dal elejéről lemaradt a Ne engedj el-sor.

- Nemes egyszerűséggel elfelejtettem belépni. Elromlott a fülhallgatóm, és nagyon arra figyeltem, hogy megszólalt a vokál és hogy most majd mindent máshogy fogok hallani. És amikor éppen itt tartottam a gondolataimban, akkor rájöttem, hogy már vége volt annak a résznek, hogy ne engedj el - mesélte nevetve, hozzátéve, hogy reméli, ezúttal nem fogja ezt elrontani.

Fotó: Facebook/Wolf Kati énekesnő

Magyar sztárok, akik egyidősek

Nézd meg, a közkedvelt hazai hírességek közül ki született egy évben!

Ezt is szeretjük