Wolf Kati nagyobbik lánya, Janka már 17 éves: óvja a nyilvánosságtól gyerekeit
Wolf Kati a nyári szabadságot csakis a lányaival, Jankával és Lucával tölti.

wolf-kati-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wolf Kati már 12 éve meghatározó alakja a magyar zenei világnak, ez idő alatt remekül megtanult egyensúlyozni a családja és a karrierje között. 

Ennek eredményeképpen énekesnőként, illetve családanyaként is boldog és kiegyensúlyozott tud maradni.

Wolf Kati lányai

2019 augusztusában árulta el, hogy húsz év után különváltak a férjével, fél évvel korábban elköltözött a lányokkal a közös otthonból. Az énekesnő heti váltásban neveli gyerekeit volt férjével. Ha nincsenek otthon a lányok, akkor teljesen betáblázza a hetét, viszont ha nála vannak, akkor igyekszik a tinédzserek időbeosztásához alkalmazkodni. A naptárában jó előre kijelöli a nyári szabadság idejét, ezt az időt csakis a 12 éves Lucával és a 17 éves Jankával tölti. 

wolf-kati

- Ha a lányok nálam vannak, akkor szeretek minőségi időt tölteni velük, még akkor is, ha a korosztályukra jellemző módon sokszor bezárják a szobájuk ajtaját. Bár tudom, hogy maguknak is meg tudják csinálni a sajtos kiflit, de a mai napig szívesen elkészítem én helyettük. Igyekszem nem helikopterszülőként körözni a fejük felett. A lányaim szuverén egyéniségek, erős művészi hajlam van mindkettőben, de más terület iránt érdeklődnek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nincs túlidealizált kép a fejükben az énekesi pályáról, látják, hogy a sok felemelő pillanat mellett mennyi nehézséggel is jár. Nem is szeretném rájuk erőltetni az én utamat, meg fogják találni a saját boldogságukat, ami úgy tölti fel őket, ahogy engem a zene.  Szerencsés vagyok, hogy két ennyire elfogadó és türelmes lány édesanyja lehetek. Megértik, hogy ez is egy olyan munka, mint a többi szülőé, és vannak benne nehezebb időszakok. Az ismertségemet is a helyén kezelik.

Az elmúlt pár hónapban különösen fontos volt a jól szervezettség az énekesnő életében, mivel kivételes szakmai megújuláson megy keresztül. Alapvetően elektronikus popzenét énekel, most pedig, ahogy ő fogalmaz, visszanyúl a rockosabb gyökereihez. 

wolf-kati-zenekar

- Madarász Gábor (Madi) zenei producert kértük fel arra a nagyszabású munkára, amivel a koncertek zenei anyagát modernizáljuk. Ő áthangszerelte azt, mi pedig mindent újratanultunk a zenekarral. A korábbi elektronikus világ sokkal inkább pop-rock irányba változott, teljesen más íze lett. Madi grandiózus hangzásban és komplexebb zenei világban gondolkodik, a régi dalok élőzenei környezetben sokkal átütőbbek lettek. Érzi nagyon az új Kati-vonalat, úgy gondolom, zeneileg meglehetősen egymásra találtunk - mesélte Wolf Kati.

Wolf Kati és volt férje

Wolf Kati húsz évig úgy énekelt a színpadon, hogy a nevét alig ismerték, majd 2010-ben az X-Faktorral berobbant, egy évvel később pedig az Eurovíziós Dalfesztivál még inkább a csúcsra repítette, rengeteget járt fellépni. A férje ekkor kapott egy kihagyhatatlan munkalehetőséget, ezért 2013-ban úgy döntöttek, két lányukkal Hongkongba költöznek. 

Ezt is szeretjük