Bosszantják a hódolók! A TV2 sztárja figyelteti 11 évvel fiatalabb barátnőjét
A részletek
Weisz Viktor, a Voice felfedezettje óvja barátnőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Viktor, a TV2 Voice című tehetségkutatójának felfedezettje egy nála 11 évvel fiatalabb lány oldalán találta meg a boldogságot.

A 33 éves énekes barátnőjét igencsak óvja a hódolóktól, bosszantja, ha más férfiak figyelmen kívül hagyják, hogy ők egy párt alkotnak.

11 évvel fiatalabb barátnő

Júniusban még arról szóltak a hírek, hogy Weisz Viktor és a Voice révén barátjává vált Gájer Bálint szinte egyszerre lettek szinglik, ezért úgy döntöttek, egy lakóparkban, szomszédos lakásokban vesznek ki albérletet.

Weisz Viktor nem szomorkodott sokáig a szakítás miatt, három hónappal ezelőtt összejött egy 22 éves, Alexandra nevű lánnyal, akivel három nap után már össze is költöztek. Az énekes bevallása szerint azért, hogy ha nem illenek össze, az gyorsan kiderüljön.

Egyébként már egy éve ismerik egymást, de sokáig mindketten párkapcsolatban éltek. Amikor ismét találkoztak, már mindketten szinglik voltak.

Weisz Viktor tisztában van azzal, hogy párjának nem ő az egyetlen hódolója. Bár Alexandra visszautasítja azokat, akikről kiderül, szeretnék neki csapni a szelet, az énekest bosszantja, ha egy-egy fellépésen, amelyre a szerelme is elkíséri, azt kell látni a színpadról, hogy mások szédíteni akarják a lányt.

Bosszantják a hódolók

- Ha Szandi elkísér egy fellépésre, mindenki látja, hogy velem van. Ha valaki erről nem vesz tudomást, az bosszant - mesélte egy, a Témának adott interjúban.

- A színpadról a kedvesemet nézem fél szemmel, vigyázok rá. Ha egy ismeretlen bepróbálkozik, a megfelelő embereim odamennek hozzá, mert két dal közben mégsem szakíthatom meg a koncertet. Bután nézne ki, ha ötpercenként odaszaladnék az asztalhoz - folytatta.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük