Micsoda lábak! Weisz Fanni ebben a rövid ruhában lépett kifutóra
Weisz Fanni szépségkirálynő az Elle Fashion Show-n Zoób Kati egyik kreációját mutatta be.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Neves magyar tervezők Párizs ihlette kollekcióit mutatta be a március 22-23-i a teltházas Elle Fashion Show, melyen profi manökenek mellett fogyatékkal élő modellek is kifutóra léptek. A jegyárbevételéből a magazin félmillió forintot a Kézenfogva Alapítványnak juttat el, amely immár két évtizede azon dolgozik, hogy a fogyatékos emberek ugyanúgy elérhessék céljaikat, mint bárki más.

A magazin márciusi száma egyébként kiemelten foglalkozott a fogyatékkal élő nőkkel, hogy ráébressze olvasóit arra, a sérült nőknek a fizikai korlátaik mellett még a társadalmi skatulyákkal is meg kell küzdeniük, továbbá bemutassa vonzó, inspiráló, életvidám oldalukat.

A divat mindenkié! szellemiség jegyében először került kerekesszékes modell az Elle címlapjára, és ennek keretében kértünk fel hat hazai dizájnert, hogy fogyatékkal élőkre is tervezzenek ruhákat - mondta Liptai Lívia, az Elle magazin főszerkesztője.

Nézd meg, Weisz Fanni szépségkirálynő, Pásztory Dóra paralimpiai bajnok úszó vagy Vasas Vanda, az idei kerekesszékes szépségkirálynő milyen ruhacsodában léptek kifutóra!

Weisz Fanni ebben a ruhában keltett feltűnést

Nagyszabású születésnapi partival, nosztalgiahangulatban ünnepelte a Sugarbird csapata megalakulásának ötödik évfordulóját. Az őszi-téli kollekció legújabb darabjait is bemutató exkluzív divatshow-n csatlakozott Weisz Fanni immáron hivatalosan is a sztártervezőkhöz.

A 20 éves szépség egy tőle szokatlanul merész ruhában jelent meg az esten, de a többi modell sem maradt el mögötte. Nézd végig, ki milyen ruhába bújt!

Ezt is szeretjük