Kitett magáért! Weisz Fanni így még nem pózolt senkivel
Fotók
A gyönyörű Weisz Fanni különleges fotóhoz állt modellt egy nem mindennapi partnerrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni igazán kitett magáért, amikor azért állt kamerák elé, hogy az elkészült képek segítségével a Noé Állatotthon Alapítvány állatai mielőbb gazdára találjanak. A bájos modell nem csak arra használja népszerűségét, hogy a siketekre hívja fel a figyelmet, minden elesettet igyekszik támogatni.

Az ötlet, melyhez számos hazai sztár csatlakozott, Farsang Dorottyától, a TV2 A szépségkirálynő című műsorának döntősétől származik. SYNC Nights nevet viselő kezdeményezés félévente egy komplett rendezvénysorozattal szeretné felhívni a figyelmet egy-egy kiválasztott alapítványra, hogy ezzel is segítsék a munkájukat. Ezúttal a Noé Állatotthon Alapítványt támogatják ilyen módon. A fotózást követően szponzorokat gyűjtöttek, hogy állateledellel tudják segíteni az alapítványt, hamarosan pedig egy partit szerveznek, a bevétel egy részét pedig szintén az állatotthonnak ajánlják fel.

Nézd meg, kik voltak azok a magyar szépségek, akikről fotók készültek!

Árpa Attila kihagyhatatlan fotója

Árpa Attila egy jótékonysági kezdeményezés kedvéért kapható volt egy kis malackodásra: a tévés és kreatív producer más sztárokkal egyetemben a Noé Állatotthon Alapítvány elhagyott állatkáival állt kamerák elé, hogy az elkészült képekkel hívják fel a figyelmet rájuk - ezzel is segítve, hogy mihamarabb gazdára leljenek.

Ezt is szeretjük