Weisz Fanni meglepő fotót posztolt - 2011-ben még nagyon másképp nézett ki, mint ma
Felismered Weisz Fannit a régi fotóján?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni még csak 26 éves, de rengeteg dolgot elért már az életében: a siketen született szépség sikeres modell, több nagy divatmárkának is ő a hazai nagykövete, rendszeresen végez esélyegyenlőségi munkát, az Afrikai-Magyar Egyesület első siket szóvivője, 2013 óta pedig ő fordítja Áder János köztársasági elnök újévi beszédeit a siketek nyelvére. A magánéletében is boldog, 2018 augusztusában mondta ki a boldogító igent szerelmének, Hajmássy Péter kosárlabdázónak. A csinos modellt az Instagramon is szeretik, több mint 139 ezer ember kíváncsi a posztjaira. Weisz Fanni hálás is hűséges rajongóinak, a legutóbb ezért egy régi képével lepte meg őket.

Csak 19 esztendős ezen a felvételen

Az alábbi posztjában a bal oldali felvétel 2011-ben készült róla, ekkor Weisz Fanni csupán 19 esztendős volt. Ebben az évben választották be A Szépségkirálynő döntőjébe, ahol közönségdíjat kapott, ő lett Miss Intercontinental Hungary 2011. Végül visszamondta a királynői címet, így a nemzetközi döntőn nem ő, hanem egy másik lány képviselte hazánkat. Ebben az időszakban még sötétszőke, szinte már barna haja volt, ez az árnyalat pedig teljesen más karaktert adott az arcának. A mellette lévő fotó 2016-ból való, ahol körülbelül ugyanolyan világos a haja, mint napjainkban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2011-2016📷

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A rajongók dicsérték, hogy mennyire gyönyörű volt Weisz Fanni régen is: "Akármilyen színű a hajad, mindenképpen az egyik legszebb magyar nő vagy!", "azta, mindig évről évre gyönyörűbb vagy", "kislányból nő lettél", "nagyon csini vagy mind a két képen" - fogalmazták a kedves szavakat a hozzászólók. Nemcsak kommentekből kapott sokat, hanem a lájkokból is, közel tízezren kedvelték a régi fotóját.

Ezt is szeretjük