Váratlanul kiszállt a műsorból! A magyar sztárnak ezért lett elege
Völgyi Zsuzsi énekesnő váratlanul kiszállt a VIASAT3 jelenleg is futó párkereső műsorából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Váratlanul kiszállt Völgyi Zsuzsi a VIASAT3 jelenleg is futó, Szerelem a láthatáron című párkereső műsorából.

A Romantic együttes egykori énekesnője meg is indokolta, miért hagyta ott a keddenként jelentkező show-t.

Váratlanul kiszállt a műsorból

Alig két hete, szeptember 17. óta láthatják a nézők a kereskedelmi csatorna párkereső műsorát, és annak egyik szereplőjétől máris búcsúzniuk kell.

A saját gyártású sorozat hétről hétre négy ismert szingli nő magánéletébe nyújt bepillantást. Bencsik Tamara énekesnő, Elbert Alexa modell, A címlaplány győztese, Fehér Adrienn színésznő és Völgyi Zsuzsi énekesnő mind olyan hírességek, akiknek az életéből hosszabb-rövidebb ideje hiányzik a szerelem, és azt nem mindennapi módon, a kamerák előtt szeretnék megtalálni.

Völgyi Zsuzsinak azonban nem jött be a párkeresésnek ez a módja sem, ezért úgy döntött, kiszáll a produkcióból. Döntését a VIASAT3 csatorna nagyon sajnálja, de megérti, hogy az adásban történtek erre az elhatározásra kényszerítették.

A 32 éves sztár Garami Gábor műsorvezető előtt amiatt borult ki, hogy az egyik randipartnere szó nélkül faképnél hagyta, majd ezt követően a szőke szépség telefonon is hiába próbált vele beszélni, a férfit nem lehetett elérni.

Ezért lett elege

A modortalan, bunkó viselkedés olyannyira elvette a kedvét a további ismerkedéstől, hogy úgy döntött, egy időre befejezi a randizást.

A gyönyörű énekesnőnek nincs szerencséje a szerelemben. Egyik barátnője, akivel tízéves koruk óta ismerték egymást, tönkretette a 22 éves barátságukat is azzal, hogy lefeküdt Völgyi Zsuzsi vőlegényével.

- A volt vőlegényem azt mondta, ők akkor jöttek össze, amikor mi már nem alkottunk egy párt, ezt azonban én kétlem. A múltbeli jelek és a tetteik mást mondanak - mesélte a TV2 Aktív című műsorában.

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál

Ezt is szeretjük