Legjobb barátnőjével csalta meg a vőlegénye! A magyar énekesnő fájdalmas vallomása
Völgyi Zsuzsit legjobb barátnőjével csalta meg a vőlegénye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig lehet ráismerni Völgyi Zsuzsira, a Romantic egykori énekesnőjére, aki elárulta: a nagy változás mögött egy csalódás áll, amit ő tragédiaként élt meg.

Az énekesnő a TV2 Aktív című műsorában mesélt arról, hogy gyermekkori legjobb barátnője szúrta hátba.

A legjobb barátnője támadta hátba

Völgyi Zsuzsi és barátnője már tízéves koruk óta ismerték egymást, jószerével együtt nevelkedtek, az énekesnő a lelki társának érezte a lányt. Éppen ezért még jobban fájt neki, amikor kiderült: barátnője lefeküdt az ő vőlegényével. Az énekesnő úgy érezte, elárulták, értetlenül állt a dolgok előtt, hogyan volt képes a lány feláldozni a két évtizedes barátságukat.

- Tavaly történt ez a számomra tragédiaszámba menő történet. A gyermekkori jó barátnőm ugyanis úgy döntött, jobb lesz, ha közelebbi, testi kapcsolatot létesít az én volt vőlegényemmel, ezzel feláldozva a mi barátságunkat. Ez nagyon fájt nekem - mondta el.

Völgyi Zsuzsi úgy érzi, jó barát volt, és semmi olyat nem tett, amivel kiérdemelte volna ezt az árulást, ahogy megjegyezte, még a veséjét is odaadta volna a lánynak, ha arra lett volna szüksége.

Azért is érintette ez mélyen, mivel pont ennek a barátnőjének mondott el minden párkapcsolati problémáját, a lány így tisztában volt vele, milyen is a sztár volt vőlegénye, és biztos, hogy tudta, a férfi még miatta sem fog megváltozni. Mégis feláldozta a kaland miatt a 22 éves barátságot.

Már nem haragszik rájuk

Az énekesnő elmondta, sokáig dühös volt rájuk, ami szerinte akkor szűnt meg, amikor a volt vőlegénye újra felvette vele a kapcsolatot, és kiderült, hogy már nincsenek együtt a barátnőjével.

- A volt vőlegényem azt mondta, ők akkor jöttek össze, amikor mi már nem alkottunk egy párt, ezt azonban én kétlem. A múltbeli jelek és a tetteik mást mondanak - mondta.

Völgyi Zsuzsi a volt vőlegényével azóta már képes beszélni, a barátnőjét viszont végleg kizárta az életéből. Úgy fogalmazott, hogy meg tudna neki bocsátani, de soha többé nem szeretne vele bizalmasabb viszonyba kerülni. Mint mondta, ő nem tudná elképzelni, hogy abba az ágyba feküdjön bele, amiben a legjobb barátnője feküdt.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Romantic feketéről szőkére váltott énekesnője hisz abban, hogy nincsenek véletlen dolgok, ha valaki lemorzsolódik, akkor azért nem kell sírni.

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál, Facebook

Ezt is szeretjük