Nem kellett a nézőknek a TV2 két női sztárja! Menesztették őket

Nem kellettek a Voice női versenyzői a nézőknek, a döntőbe csak férfiak jutottak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem kellettek a nézőknek a Voice női versenyzői, a tegnapi elődöntőből csak férfiak jutottak be a jövő heti végső megmérettetésbe.

Veres Mónika
Husnullina Regina
Berkes Olivér
Schwartz Dávid

A Magyarország hanga címért versengők között most először a mesterek és a nézők együttes szavazatai alapján dőlt el, ki esik ki, és ki jut tovább. 

Felülbírálták a nézők a mestert

Péntek este Somló Tamás versenyzői léptek először a színpadra. Weisz Viktor produkciója alatt Caramel saját bevallása szerint unatkozott picit, ő szerette volna, ha az énekes fajsúlyosabb dalt ad elő. A többiektől pozitívabb értékelést kapott.

Husnullina Regina viszont mindenkit lenyűgözött, Mező Misi szerint végre megnyílt, Malek Andreában pedig tudatosult, mekkora erő van a fiatal nőben.

Mesterük azzal a megjegyzéssel adott az énekesnőnek 60 százalékot, Weisz Viktornak pedig 40-et, hogy az énekes jobban szervezte az életét. Hiába biztosított azonban előnyt Husnullina Reginának, a nézők felülbírálták a döntést és megfordították az arányokat, így az énekesnő esett ki. 

Nádor Dávid és Schwartz Dávid előadása minden mesternek tetszett, így Malek Andrea az alapján döntött, melyiküket tudná jobban elképzelni a döntőben, melyikük esetében lát nagyobb esélyt a győzelemre. Nádor Dávidban bízott jobban, így neki adott 60 százalékot. Az ő esetében a nézők megerősítették ezt a felállást, így Schwartz Dávidnak kellett mennie.

Somló megkönnyezte

Azt est harmadik versenyző párosa Mező Misi énekesei voltak. Veres Mónika annyira lenyűgözte mesterét, hogy az azt állította, akkora beleéléssel énekelt, hogy szem és fültanúi lehettünk annak, hogy az énekesnő meghalt a színpadon. Somló Tamás még néhány könnycseppet is elmorzsolt a produkció közben.

Pál Dénes szintén elismerő kritikákat kapott. A mester végül azzal a megjegyzéssel  adott Veres Mónikának 60, Pál Dénesnek 40 százalékot, hogy ezek csak számok, amit a közönség megváltoztathat. Meg is tették, így az utolsó női versenyző is elköszönt a nézőktől.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Berkes Olivér kapott egy kevés kritikát Mező Misitől, aki szerint nem kellett volna a sorok végét cifráznia. Caramel megvédte pártfogoltját, szerinte csak az cifráz, aki tud énekelni. Gájer Bálintot a Magna Cum Laude énekese állva tapsolta meg. Caramel is elégedett volt, megállapította, hogy a fiú valóban bármit el tud énekelni. Végül neki adott több százalékot, amihez a nézők csak hozzátettek, így Berkes Olivér lett a műsor negyedik kiesője.

Jövő héten a Magyarország hanga címért tehát Weisz Viktor, Nádor Dávid, Pál Dénes és Gájer Bálint száll ringbe.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük