Curtis totál kiakasztotta a Voice-ban Manuelt: a bosszú sem váratott sokat magára

A The Voice második adásában a coachok bevetették a blokkológombokat. Curtis teljesen kiborította Manuelt, aki végül bosszút esküdött ellene.

The Voice második adása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember 2-án indult el a The Voice című tehetségkutató az RTL-en, a második adásban pedig a coachok - Trokán Nóra, Miklósa Erika, Curtis és Manuel - már a blokkolás lehetőségével is élhettek.

A blokkológombok segítségével meg tudták akadályozni, hogy a másik coach is piros gombot nyomhasson ugyanarra a jelöltre. Így megakadályozhatták, hogy elhalásszák előlük a tehetségesnek vélt jelölteket. 

Curtis és Manuel ki is használták a blokkológombok adta lehetőséget, és háborút indítottak egymás ellen.

Curtis kiakasztotta Manuelt

Először Curtis nyomott rá a gombra, mert nem akarta, hogy Manuel elvegye tőle a tehetséges, 19 éves rappert, Bakti Ádámot. 

- Olyan volt, mint amikor kóbor kutyának enni adsz, és aztán elveszed tőle a tányért. Imádtam! - mondta Curtis Bakti Ádám megszerzése után. Manuelt viszont sokkolta coachtársa lépése.

- Tesó, hogy lehetett ilyet csinálni? - kérdezte, és annyira csalódott volt, hogy rögtön bosszút tervezett.

Később ketten szinte azonnal gombot nyomtak a 19 éves Toldi Sándornak, de a harmadik coachra sem kellett sokat várni. Végül mind a négyen állva tapsoltak a fiatal tehetségnek, aki Curtis szerint arra is esélyes, hogy megnyerje a The Voice-t. Manuel viszont azonnal leblokkolta Curtist.

- Nagyon szomorú vagyok, hogy megkaptam ezt a blokkgombot Manutól, egyébként kölcsönkenyér visszajár, mert én is blokkoltam egy kiváló tehetségnél. Ha van olyan hang, olyan tehetség, aki esélyes arra, hogy megnyerje a Voice-t, az te vagy - mondta Curtis

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A szombati adásban sem volt hiány tehetségekből, akikért harcoltak a coachok, ezért később is kihasználták a blokkológombok adta lehetőségeket. A 18 éves Kovács Aliznak például mindannyian megfordultak, Curtis és Miklósa Erika pedig még a színpadra is felmentek táncolni a lány produkciója közben. Curtis végül a fejét verte a piros gombba, amikor Alíz nem őt választotta.

A 37 éves Cinzia Conso pedig akkorát énekelt, hogy komoly harc indult megszerzéséért a produkciója után. Trokán Nóra elérzékenyült az olasz jelentkező tehetségétől, de Manuel is nehezen jutott szóhoz. Jaber Gábor és Bakti Ádám után Curtis elvitte Cinzia Consót is, amin nemcsak Manuel borult ki, hanem Trokán Nóra és Miklósa Erika is. 

Nézd meg Curtis új családi házát!

Curtis és párja megmutatták azt a családi házat, amelyet Maglódon vásároltak meg.

Íme Curtis új családi háza: ilyen egy igazi álomotthon

Curtis és párja megmutatták azt a családi házat, amelyet Maglódon vásároltak meg.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

Ezt is szeretjük