Emlékszel még Vízy Andrásra? Így néz ki ma a Szerencsekerék egykori műsorvezetője
Vízy András mintegy 20 éve tűnt fel a képernyőn.

vizy-andras-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vízy Andrást a kilencvenes évek végén zárta a szívébe az egész ország, miután ő lett a Szerencsekerék műsorvezetője. A népszerű tévés vetélkedőt 1999-től kezdődően három éven át vezette, ezt követően pedig Demcsák Zsuzsa mellett ő lett a Fort Boyard - Az Erőd című produkció férfi házigazdája, a sikerek ellenére mégis úgy döntött, hogy végleg hátat fordít a tévézésnek. 

Az 51 éves műsorvezető ezt követően az egyik budapesti taxitársaság szóvivője lett, továbbá tanácsadással, szervezet- és vezetőfejlesztéssel kezdett el foglalkozni, mentálhigiénés szakemberként pedig életvezetési problémák megoldásában segít azoknak, akik hozzá fordulnak tanácsért.

Vízy Andrásnak saját bevallása szerint nem hiányzik a tévézés. A magánéletben Kádek Heni énekesnő oldalán találta meg a boldogságot, akivel már több mint 30 éve alkot egy párt. Három gyönyörű lányuk született, akikre kivétel nélkül mind nagyon büszke imádott feleségével együtt. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük