A 2012-es VIVA Comet legdögösebb sztárjai
Nézd meg, milyen szexi ruhákban jelentek meg a hazai sztárok az idei VIVA Comet-gálán!

Dia

 	Tolvai Renáta 	Tolvai Renáta a 2012-es VIVA Comet gála legmerészebb szerelésében jelent meg a vörös szőnyegen. A Megasztár 5 felfedezettje nem sokat bízott a fantáziára az átlátszó felsőrészben, amely bájait csak itt-ott takarta csillámokkal. 	Kapcsolódó cikk: 	Elárulta az okát! Tolvai Renátára ezért kúsztak vissza a pluszkilók » 	 

Tolvai Renáta

Tolvai Renáta a 2012-es VIVA Comet gála legmerészebb szerelésében jelent meg a vörös szőnyegen. A Megasztár 5 felfedezettje nem sokat bízott a fantáziára az átlátszó felsőrészben, amely bájait csak itt-ott takarta csillámokkal.

Kapcsolódó cikk:
Elárulta az okát! Tolvai Renátára ezért kúsztak vissza a pluszkilók »
 

Dia

	Tóth Gabi	Tóth Gabi szintén sokat mutatott magából ebben a mélyen dekoltált, megkötött ingben és a tornaruhás sortban. A szerelést azt követően öltötte magára, miután átvette A legjobb női előadó aranygömbjét.	Kapcsolódó cikk:	Ez a ruha még Tóth Gabit is zavarba hozta! Fotók a legdögösebb magyar énekesnőről »

Tóth Gabi

Tóth Gabi szintén sokat mutatott magából ebben a mélyen dekoltált, megkötött ingben és a tornaruhás sortban. A szerelést azt követően öltötte magára, miután átvette A legjobb női előadó aranygömbjét.

Kapcsolódó cikk:
Ez a ruha még Tóth Gabit is zavarba hozta! Fotók a legdögösebb magyar énekesnőről »

Dia

 	Janicsák Veca 	Janicsák Veca, a 2010-es X-Faktor legjobb női hangja a klasszikus farmer mellett döntött. Fehér blézerét egy szintén fehér, szegecses levéltáskával, karkötőkkel és egy élénk, türkizszínű, magassarkú szandállal dobta fel. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem győzték fotózni! Janicsák Veca nem takargatta dekoltázsát »

Janicsák Veca

Janicsák Veca, a 2010-es X-Faktor legjobb női hangja a klasszikus farmer mellett döntött. Fehér blézerét egy szintén fehér, szegecses levéltáskával, karkötőkkel és egy élénk, türkizszínű, magassarkú szandállal dobta fel.

Kapcsolódó cikk:
Nem győzték fotózni! Janicsák Veca nem takargatta dekoltázsát »

Dia

 	Tatár Csilla 	Tatár Csilla, a Mokka műsorvezetője egyszerre volt vagány és elegáns ebben a hófehér, csipke koktélruhában. Megjelenését egy korall színű, virágos platós szandállal, egy hófehér virágos gyűrűvel és egy türkiz zöld levéltáskával tette teljessé. 	Kapcsolódó cikk: 	Így sem láttuk még! Íme, a TV2 sztárja szokatlanul merész dekoltázzsal »

Tatár Csilla

Tatár Csilla, a Mokka műsorvezetője egyszerre volt vagány és elegáns ebben a hófehér, csipke koktélruhában. Megjelenését egy korall színű, virágos platós szandállal, egy hófehér virágos gyűrűvel és egy türkiz zöld levéltáskával tette teljessé.

Kapcsolódó cikk:
Így sem láttuk még! Íme, a TV2 sztárja szokatlanul merész dekoltázzsal »

Dia

 	Keresztes Ildikó 	Keresztes Ildikó énekesnő egy bézs színű, testhezálló koktélruha mellett döntött. Cipője, táskája és fülbevalója barna árnyalatával az öltözet decens színéhez igazodott. 	Kapcsolódó cikk: 	"Bevallom, jártam plasztikai sebésznél!" Keresztes Ildikó meglepő kijelentést tett »

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó énekesnő egy bézs színű, testhezálló koktélruha mellett döntött. Cipője, táskája és fülbevalója barna árnyalatával az öltözet decens színéhez igazodott.

Kapcsolódó cikk:
"Bevallom, jártam plasztikai sebésznél!" Keresztes Ildikó meglepő kijelentést tett »

Dia

	Görög Zita és Ebergényi Réka	Görög Zita, volt modell, műsorvezető Ebergényi Réka modellel állt a fotósok elé. Zita egy bézs színű, lenge muszlinruhát húzott arany tűsarkú szandállal és fülbevalóval, míg Réka egy ráncolt, fekete-fehér csíkos, földig érő ruhába bújt.	Kapcsolódó cikk:	Két gyerek után is a kifutó sztárja! Görög Zita a fiatalabb modelleket is lepipálta »

Görög Zita és Ebergényi Réka

Görög Zita, volt modell, műsorvezető Ebergényi Réka modellel állt a fotósok elé. Zita egy bézs színű, lenge muszlinruhát húzott arany tűsarkú szandállal és fülbevalóval, míg Réka egy ráncolt, fekete-fehér csíkos, földig érő ruhába bújt.

Kapcsolódó cikk:
Két gyerek után is a kifutó sztárja! Görög Zita a fiatalabb modelleket is lepipálta »

Dia

	Pixie Lott	Pixie Lott, az est brit sztárvendége egy előröl földig érőnek, oldalról miniruhának tűnő kreációban érkezett, amelyet aranyszínű platós cipővel dobott fel. 

Pixie Lott

Pixie Lott, az est brit sztárvendége egy előröl földig érőnek, oldalról miniruhának tűnő kreációban érkezett, amelyet aranyszínű platós cipővel dobott fel. 

Dia

 	Weisz Fanni 	Weisz Fanni szépségkirálynő halványrózsaszín, fodros ruhájában és fekete blézerében, bájos mosolyával elbűvölő volt, mint mindig. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem túl fiatal ehhez? 19 évesen lesz anya a gyönyörű magyar modell »

Weisz Fanni

Weisz Fanni szépségkirálynő halványrózsaszín, fodros ruhájában és fekete blézerében, bájos mosolyával elbűvölő volt, mint mindig.

Kapcsolódó cikk:
Nem túl fiatal ehhez? 19 évesen lesz anya a gyönyörű magyar modell »

Dia

 	Hien 	Az év énekesnőjének jelölt Hien karcsú alakján remekül állt ez a kétszínű, batikolt estélyi. A nyakbakötős darab látni engedte hátát, amennyiben nem takarta el azt hosszú, fekete haja. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindent feláldoz a karrierjéért? A magyar énekesnő megdöbbentő kijelentést tett »

Hien

Az év énekesnőjének jelölt Hien karcsú alakján remekül állt ez a kétszínű, batikolt estélyi. A nyakbakötős darab látni engedte hátát, amennyiben nem takarta el azt hosszú, fekete haja.

Kapcsolódó cikk:
Mindent feláldoz a karrierjéért? A magyar énekesnő megdöbbentő kijelentést tett »

Dia

 	Trokán Nóra 	Trokán Nóra Lakatos Márk stylist oldalán lépett a vörös szőnyegre. A fiatal színésznő egy decensen áttetsző, aranygyöngyökkel kirakott, testhezálló ruhát viselt.

Trokán Nóra

Trokán Nóra Lakatos Márk stylist oldalán lépett a vörös szőnyegre. A fiatal színésznő egy decensen áttetsző, aranygyöngyökkel kirakott, testhezálló ruhát viselt.

Dia

 	Barbee 	Barbee szintén Viva Comet jelölt volt A legjobb énekesnő kategóriában. A 21 éves sztár egy földig érő, hosszú ujjú, fekete csipkeruhát választott a gálára. Az áttetsző csipke alatt egy testszínű miniruha lapult. 	Kapcsolódó cikk: 	Szolid lányból igazi dívává változott! A 21 éves magyar énekesnőre rá sem ismerni »

Barbee

Barbee szintén Viva Comet jelölt volt A legjobb énekesnő kategóriában. A 21 éves sztár egy földig érő, hosszú ujjú, fekete csipkeruhát választott a gálára. Az áttetsző csipke alatt egy testszínű miniruha lapult.

Kapcsolódó cikk:
Szolid lányból igazi dívává változott! A 21 éves magyar énekesnőre rá sem ismerni »

Dia

 	Bencsik Tamara 	Bencsik Tamara, a 2008-as Megasztár 5. helyezettje egy halványrózsaszín kreációban állt a kamerák elé. A fátyolos felsőrész uszályban végződött a miniruhán. 	Kapcsolódó cikk: 	Gondoltad volna? Így talált egymásra a Megasztár két énekese »

Bencsik Tamara

Bencsik Tamara, a 2008-as Megasztár 5. helyezettje egy halványrózsaszín kreációban állt a kamerák elé. A fátyolos felsőrész uszályban végződött a miniruhán.

Kapcsolódó cikk:
Gondoltad volna? Így talált egymásra a Megasztár két énekese »

Dia

	Debreczeni Zita	Debreczeni Zita modell ruhájának felsőrésze fehér, egyszerű, míg szoknyarésze fekete strucctollakra emlékeztető, figyelemfelkeltő darab volt, amihez remekül passzolt a fekete, fűzős tűsarkú. Apró doboztáskája ékszernek is beillett.

Debreczeni Zita

Debreczeni Zita modell ruhájának felsőrésze fehér, egyszerű, míg szoknyarésze fekete strucctollakra emlékeztető, figyelemfelkeltő darab volt, amihez remekül passzolt a fekete, fűzős tűsarkú. Apró doboztáskája ékszernek is beillett.

Dia

	Szabó Zsófi	Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban című sorozat színésznője egy színes, nyárias darab mellett döntött, amelynek pink színe a hosszú, szőke hajfonatába is belekerült egy virágban végződő szalaggal.	Kapcsolódó cikk:	Nem vetette meg az alkoholt! Szabó Zsófi egészsége is veszélybe került »

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban című sorozat színésznője egy színes, nyárias darab mellett döntött, amelynek pink színe a hosszú, szőke hajfonatába is belekerült egy virágban végződő szalaggal.

Kapcsolódó cikk:
Nem vetette meg az alkoholt! Szabó Zsófi egészsége is veszélybe került »

Dia

	Nyári Diána és Szabó Kitti	Nyári Diána és Szabó Kitti a Barátok közt tinilányai közül előbbi egy hófehér, nyári ruhát öltött magára, míg utóbbi a klasszikus farmert húzott fel pink blézerrel.

Nyári Diána és Szabó Kitti

Nyári Diána és Szabó Kitti a Barátok közt tinilányai közül előbbi egy hófehér, nyári ruhát öltött magára, míg utóbbi a klasszikus farmert húzott fel pink blézerrel.

Dia

	Bódi Sylvi	Bódi Sylvi modell egy kanárisárga miniruhában vonta magára a figyelmet, amihez sárga tollas fülbevalót viselt. Kék tűsarkút és ugyanolyan színű doboztáskát választott.

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi modell egy kanárisárga miniruhában vonta magára a figyelmet, amihez sárga tollas fülbevalót viselt. Kék tűsarkút és ugyanolyan színű doboztáskát választott.

Dia


            	Zimány Linda
            	Zimány Linda kolléganőjével, a szintén modell Ebergényi Rékával lépett a vörös szőnyegre. Barack színű, merészen felsliccelt ruhájában egy Angelina Jolie-t idéző pózban fotózkodott.

Zimány Linda

Zimány Linda kolléganőjével, a szintén modell Ebergényi Rékával lépett a vörös szőnyegre. Barack színű, merészen felsliccelt ruhájában egy Angelina Jolie-t idéző pózban fotózkodott.

Ezt is szeretjük
Fotó: