A 2014-es VIVA Comet-gála dögös sztárjai
Nézd meg a 14. VIVA Comet legdögösebb sztárjait!

Dia


            	Hien
            	A Megasztár negyedik szériájában feltűnt tehetség vihette haza a 2014-es gáláról A legjobb női előadónak járó VIVA Comet-gömböt. A 20 éves énekesnő Ruzsa Magdi divattervező átlátszó, körökkel hímzett kreációját öltötte magára.

Hien

A Megasztár negyedik szériájában feltűnt tehetség vihette haza a 2014-es gáláról A legjobb női előadónak járó VIVA Comet-gömböt. A 20 éves énekesnő Ruzsa Magdi divattervező átlátszó, körökkel hímzett kreációját öltötte magára.

Fotó: Red Lemon, Facebook/Hien

Dia

 	Tolvaj Reni 	A 2010-es Megasztár nyertese idén Kissmark alkotásában érkezett a VIVA Comet-gálára.

Tolvaj Reni

A 2010-es Megasztár nyertese idén Kissmark alkotásában érkezett a VIVA Comet-gálára.

Dia

 	Tóth Gabi 	A 2012-es Comet-győztes énekesnőt leginkább egy spanyol flamenco táncos ihlethette meg, amikor ruháját választotta.

Tóth Gabi

A 2012-es Comet-győztes énekesnőt leginkább egy spanyol flamenco táncos ihlethette meg, amikor ruháját választotta.

Dia

 	Radics Gigi 	A Megasztár 6 és a 2013-as VIVA Comet legjobb énekesnője volt a gála egyik legszebb sztárja az Elysian, vagyis Bódis Boglárka és Gájer Emese által tervezett kifinomult, elegáns ruhában.

Radics Gigi

A Megasztár 6 és a 2013-as VIVA Comet legjobb énekesnője volt a gála egyik legszebb sztárja az Elysian, vagyis Bódis Boglárka és Gájer Emese által tervezett kifinomult, elegáns ruhában.

Dia

	Palvin Barbara	A világhírű magyar modell egy földig érő estélyiben pózolt - a lábtartást pedig Angelina Jolie is ellesheti.

Palvin Barbara

A világhírű magyar modell egy földig érő estélyiben pózolt - a lábtartást pedig Angelina Jolie is ellesheti.

Fotó: Red Lemon, Facebook/Palvin Barbara Official Site

Dia

	Majoros Hajnalka	Az egykori playmate, aki Dundika néven híresült el, férjét, Majkát kísérte el a rendezvényre, de hamar a fotósok kedvence lett.

Majoros Hajnalka

Az egykori playmate, aki Dundika néven híresült el, férjét, Majkát kísérte el a rendezvényre, de hamar a fotósok kedvence lett.

Dia

 	Iszak Eszter 	A VIVA TV műsorvezetője 5 különböző ruhában volt a 14. VIVA Comet háziasszonya. A képen egy Abodi Dóra által megálmodott, merész, feketében és az Elysian különleges, lézervágott darabjában látható. 	Kapcsolódó cikk: 	Iszak Eszti 5 ruhája a 2014-es VIVA Cometről »

Iszak Eszter

A VIVA TV műsorvezetője 5 különböző ruhában volt a 14. VIVA Comet háziasszonya. A képen egy Abodi Dóra által megálmodott, merész, feketében és az Elysian különleges, lézervágott darabjában látható.

Kapcsolódó cikk:
Iszak Eszti 5 ruhája a 2014-es VIVA Cometről »

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Bogi 	A mindössze 17 éves Dallos-Nyers Boglárka, vagyis Bogi, a Dal 2014-es adásainak egyik legnagyobb sztárja pasztellszínű, nyári ruhát húzott.

Bogi

A mindössze 17 éves Dallos-Nyers Boglárka, vagyis Bogi, a Dal 2014-es adásainak egyik legnagyobb sztárja pasztellszínű, nyári ruhát húzott.

Dia

	Horváth Éva	A VIASAT3 műsorvezetőjére az egyszerű fehér ing, fekete szoknya kombóban sem lehetett azt mondani, hogy túl kislányos lett volna - pláne nem ezekkel a szemekkel.

Horváth Éva

A VIASAT3 műsorvezetőjére az egyszerű fehér ing, fekete szoknya kombóban sem lehetett azt mondani, hogy túl kislányos lett volna - pláne nem ezekkel a szemekkel.

Fotó: Instagram/Horváth Éva

Dia

	Sarka Kata	Hajdú Péter felesége idén visszafogottan szabott ruhába bújt, de azért figyelemfelkeltő színt, pinket választott.

Sarka Kata

Hajdú Péter felesége idén visszafogottan szabott ruhába bújt, de azért figyelemfelkeltő színt, pinket választott.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Szabó Zsófi	A Jóban Rosszban színésznője 2013-ban átlátszó ruhájával a gála legtöbbet fotózott sztárja volt, idén viszont egy hétköznapi, mégis vagány szerelést öltött magára. Tökéletes sminkjét kiemelte új, rövid frizurája.

Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban színésznője 2013-ban átlátszó ruhájával a gála legtöbbet fotózott sztárja volt, idén viszont egy hétköznapi, mégis vagány szerelést öltött magára. Tökéletes sminkjét kiemelte új, rövid frizurája.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Nkuya Sonia	A 2008-as Megasztár versenyzője már a Sugarloaf új énekesnőjeként érkezett csillogó ezüstbe öltözve a 2014-es VIVA Cometre.

Nkuya Sonia

A 2008-as Megasztár versenyzője már a Sugarloaf új énekesnőjeként érkezett csillogó ezüstbe öltözve a 2014-es VIVA Cometre.

Dia

	Lola	Az énekesnő testhezálló, hófehér ruháját egy nagyméretű, boríték táskával és piros cipellőkkel dobta fel.

Lola

Az énekesnő testhezálló, hófehér ruháját egy nagyméretű, boríték táskával és piros cipellőkkel dobta fel.

Dia

	Nagy Alexandra	A Barátok közt szőke színésznőjének remekül állt a hosszú, tűzpiros ruha, melyhez egyszerű kiegészítőket választott.

Nagy Alexandra

A Barátok közt szőke színésznőjének remekül állt a hosszú, tűzpiros ruha, melyhez egyszerű kiegészítőket választott.

Dia

	Nagy Adri	A Megasztár 6-ban feltűnt énekesnő virágmintás rövidnadrágban igen üdítő látvány volt.

Nagy Adri

A Megasztár 6-ban feltűnt énekesnő virágmintás rövidnadrágban igen üdítő látvány volt.

Dia

	Péter Szabó Szilvia	A NOX egykori énekesnője a Budapest Couture egy csillogó ruhájában ragyogott az esten.

Péter Szabó Szilvia

A NOX egykori énekesnője a Budapest Couture egy csillogó ruhájában ragyogott az esten.

Fotó: Red Lemon, Facebook/Szilvia Péter Szabó

Dia

	Metzker Viktória	A DJ és modell az egyszerű kis feketét egy dominás kiegészítővel tette különlegessé, amit csak erősített a cipője és a táskája.

Metzker Viktória

A DJ és modell az egyszerű kis feketét egy dominás kiegészítővel tette különlegessé, amit csak erősített a cipője és a táskája.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Cserpes Laura	Az idei Cometen A legjobb női előadó kategóriában jelölt énekesnő a Daalarna szalonból választotta a vörös szőnyeges ruháját, majd egy csajos összeállításban bulizott.

Cserpes Laura

Az idei Cometen A legjobb női előadó kategóriában jelölt énekesnő a Daalarna szalonból választotta a vörös szőnyeges ruháját, majd egy csajos összeállításban bulizott.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Weisz Fanni	A mindig sugárzó jókedvet árasztó siket modell gyöngyökkel díszített, hófehér ruhájában a gála egyik legcsinosabb sztárja volt - mindezt úgy, hogy nem mutatott magából sokat.

Weisz Fanni

A mindig sugárzó jókedvet árasztó siket modell gyöngyökkel díszített, hófehér ruhájában a gála egyik legcsinosabb sztárja volt - mindezt úgy, hogy nem mutatott magából sokat.

Fotó: Facebook/Weisz Fanni Fan Club

Dia

	Nyári Alíz	A fiatalabbik Nyári lány egy egyszerű, de figyelemfelkeltő, fémesen csillogó, lila szoknyarészű koktélruhába bújt, melyet Léber Barbara tervezett.

Nyári Alíz

A fiatalabbik Nyári lány egy egyszerű, de figyelemfelkeltő, fémesen csillogó, lila szoknyarészű koktélruhába bújt, melyet Léber Barbara tervezett.

Dia

	Nyári Edit	Editet is legalább annyian megnézték, mint húgát - ő is roppant csinos volt a piros, feketével díszített Léber Barbara kreációban.

Nyári Edit

Editet is legalább annyian megnézték, mint húgát - ő is roppant csinos volt a piros, feketével díszített Léber Barbara kreációban.

Ezt is szeretjük
Fotó: