A 2011-es VIVA Comet gála dögös sztárjai
Nézd meg, milyen szexi ruhában jelent meg a hazai sztárvilág krémje a VIVA Comet-gálán!

Dia

 	Ördög Nóra 	Az RTL Klub csinos műsorvezetőjét nem csak férje kísérte el, de öccse, Árpád is részt vett a gálán. Mint mindig, Nóri ezúttal is elbűvölő volt hófehér ruhájában, melyhez lapos sarut választott. 	Kapcsolódó cikk: 	Ördög Nóri hófehér miniruhát viselt a Csillag születik színpadán » 	 

Ördög Nóra

Az RTL Klub csinos műsorvezetőjét nem csak férje kísérte el, de öccse, Árpád is részt vett a gálán. Mint mindig, Nóri ezúttal is elbűvölő volt hófehér ruhájában, melyhez lapos sarut választott.

Kapcsolódó cikk:
Ördög Nóri hófehér miniruhát viselt a Csillag születik színpadán »
 

Dia

 	Orosz Barbara 	A TV2 dívája hosszú, V-kivágású estélyiben érkezett. A meleg színek remekül passzoltak lángvörös hajához. 	Kapcsolódó cikk: 	Orosz Barbara kendőzetlenül mesélt szerelméről »

Orosz Barbara

A TV2 dívája hosszú, V-kivágású estélyiben érkezett. A meleg színek remekül passzoltak lángvörös hajához.

Kapcsolódó cikk:
Orosz Barbara kendőzetlenül mesélt szerelméről »

Dia

 	Keresztes Ildikó 	Az X-Faktor mentora jókedvűen fotózkodott Harsányi Leventével. Keresztes Ildikó 46 évesen is bombázó formáját hozta kivágott kisestélyiében. 	 	 

Keresztes Ildikó

Az X-Faktor mentora jókedvűen fotózkodott Harsányi Leventével. Keresztes Ildikó 46 évesen is bombázó formáját hozta kivágott kisestélyiében.


 

Dia

 	Tóth Gabi 	A vagány énekesnő ezúttal is hozta a tőle megszokott extrém formáját fürdőruhára emlékeztető, falatnyi türkiz szerelésében. Gabi igazán elégedett lehetett, hiszen őt jutolmazták a legjobb videoklipért járó Comet-gömbbel. 	Kapcsolódó cikk: 	Tóth Gabi falatnyi sortban mutatta meg magát »

Tóth Gabi

A vagány énekesnő ezúttal is hozta a tőle megszokott extrém formáját fürdőruhára emlékeztető, falatnyi türkiz szerelésében. Gabi igazán elégedett lehetett, hiszen őt jutolmazták a legjobb videoklipért járó Comet-gömbbel.

Kapcsolódó cikk:
Tóth Gabi falatnyi sortban mutatta meg magát »

Dia

 	Rúzsa Magdi 	A Megasztár-győztes énekesnő virágmintás koktélruhában pompázott, melyet kék övvel és magassarkúval dobott fel. 	Kapcsolódó cikk: 	Rúzsa Magdi őszintén tárta fel legmélyebb érzéseit »

Rúzsa Magdi

A Megasztár-győztes énekesnő virágmintás koktélruhában pompázott, melyet kék övvel és magassarkúval dobott fel.

Kapcsolódó cikk:
Rúzsa Magdi őszintén tárta fel legmélyebb érzéseit »

Dia


            	Az X-Faktor üdvöskéi
            	A Nyári-lányok Shodeinde Dorkával pózoltak a vörös szőnyegen - mindhárman nagyon elegánsak voltak.
            	
            	 

Az X-Faktor üdvöskéi

A Nyári-lányok Shodeinde Dorkával pózoltak a vörös szőnyegen - mindhárman nagyon elegánsak voltak.

 

Dia

 	Iszak Eszter 	A gála háziasszonya egy földig érő zöld ruhát viselt a díjátadón, majd ebbe az asszimetrikus ruhába öltözött át - mindkettő remekül állt rajta. A VIVA bájos műsorvezetője profikat megszégyenítű magabiztossággal vezényelte le az estét kollégája, Zola oldalán. 	Kapcsolódó cikk: 	Iszak Eszti falatnyi ruhában lépett színpadra »

Iszak Eszter

A gála háziasszonya egy földig érő zöld ruhát viselt a díjátadón, majd ebbe az asszimetrikus ruhába öltözött át - mindkettő remekül állt rajta. A VIVA bájos műsorvezetője profikat megszégyenítű magabiztossággal vezényelte le az estét kollégája, Zola oldalán.

Kapcsolódó cikk:
Iszak Eszti falatnyi ruhában lépett színpadra »

Dia

 	Tatár Csilla 	Árpa Attila és barátai oldalán kaptuk lencsevégre a TV2 műsorvezetőjét, aki egy lenge, zöld miniruhát viselt, melyhez bézs tűsarkút választott.

Tatár Csilla

Árpa Attila és barátai oldalán kaptuk lencsevégre a TV2 műsorvezetőjét, aki egy lenge, zöld miniruhát viselt, melyhez bézs tűsarkút választott.

Dia

 	Bartók Eszter és Tóth Vera 	A Megasztár egykori versenyzői a Csillag születikkel ismertté vált Ádok Zolival fotózkodtak. Eszter egy szexi pink ruhát, Vera pedig egy lezser feketét viselt, vagány cicanadrággal.

Bartók Eszter és Tóth Vera

A Megasztár egykori versenyzői a Csillag születikkel ismertté vált Ádok Zolival fotózkodtak. Eszter egy szexi pink ruhát, Vera pedig egy lezser feketét viselt, vagány cicanadrággal.

Ezt is szeretjük
Fotó: