Már szűk pólót is hordhat! Végül a hasplasztika segített Zsuzsi gondján
A VIASAT3 profi csapata ezúttal anyát és lányát vette kezelésbe, bámulatos lett a végeredmény.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIASAT3 Jól nézek ki! című adásában ezúttal a 29 éves Zsuzsit és édesanyját, a 49 éves Dórit veszi kezelésbe Lakatos Márk és szupercsapata. Zsuzsi 30 kilót szedett fel terhessége alatt, és bár hamar sikerült visszafogynia, a hasa továbbra is megmaradt.

Zsuzsi
Dóri

A fiatal anyuka mindent megtesz, hogy újra jól nézzen ki, de hiába tornázik, sehogy nem tud megszabadulni pocakjától. Ez borzasztón zavarja Zsuzsit, olyannyira, hogy edzés után rendszerint villámgyorsan zuhanyozik, hogy minél kevesebben lássák. Sajnos azonban még így is gyakran előfordul, hogy azt hiszik, újra babát vár.

Plasztikára volt szükség

Zsuzsit Harmos Brigitta stylist kísérte és segítette az átváltozás útján. Először a fogorvos, dr. Bodrogi Attila fogfehérítést végzett Zsuzsi amúgy gyönyörű, egészséges fogain, majd dr. Németh Tamás mérte fel a helyzetet.

A plasztikai sebész elmondta, hogy a szülés után a hasfalon található bőr megereszkedik, a köpeny meglazul, és ezt a petyhüdt bőrfelesleget sportolással se lehet megszüntetni. Ilyen esetben csak a hasplasztika hoz eredményes megoldást.

Zsuzsinak a műtét után még jó ideig viselnie kell a haskötőt, ennek ellenére máris sokkal szívesebben indult Brigivel vásárolni. Végre teljesült nagy álma: szűk pólókat és blúzokat vehetett fel. Ezután már csak a tökéletes hajszín, frizura és smink kellett ahhoz, hogy a tükörbe nézve boldogan nyugtázhassa: Jól nézek ki!

Forradalmi kezelés

Eközben édesanyja, Dóri és segítője, Piros Erika is útra kelt. Dórit két dolog zavarja borzasztóan: az arcán lévő pattanások hegei és a fogsora. Már minden módszert kipróbált, hogy szebb legyen az arcbőre, az összes csodakrémet beszerezte, valamint különböző kezelésekre járt - sajnos minden eredmény nélkül.

Készül Zsuzsi frizurája
Dóri a fodrásszal beszélget

A csapat szakértője egy úgynevezett dermaroller-kezelést végzett, melynek során a bőre kollagén-indukciós kezelésen esett át. A beavatkozás ugyan egy kis kellemetlenséggel járt, hiszen olyan volt, mintha ezer tűt szúrtak volna az arcbőrébe, de jelentősen csökkentette a ráncok, hegek és pattanások mértékét.

Ezután dr. Bodrogi Attila igyekezett tökéletes mosolyt varázsolni Dóri már megszépült arcára. Sajnos a fogínysorvadás miatt már elvesztette alsó négy fogát, és a szuvasodás is csúnya munkát végzett a felső fogsoron.

Zsuzsi és a stylist
Dóri és divattanácsadója

Az orvos segítségének köszönhetően Dóri örökre búcsút inthet a kivehető, kényelmetlen protézisnek, végre bátran haraphat almába, és mosolyoghat is kedvére. Az igazi meglepetés mégis az volt, amikor anya és lánya végre megpillanthatták egymást.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, nézd meg a Jól nézek ki! című műsort vasárnap 10.25-től a VIASAT3 csatornán. Ha pedig te is szeretnél Lakatos Márkkal és szakértő csapatával szépülni, akár kamerákon kívül, kattints a Jolnezekki.hu oldalra, ahol minden hasznos információt megtalálsz.

Fotók: VIASAT3(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1731908&banner=1731912&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük