Karda Beáta és Young G megházasodik! És ezt fimre is veszik! Nem hiszed? Nézd meg most!
Szokatlan jegyespár rajtuk kívül is akad a műsorban. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A menyasszonyok újra ringbe szállnak: indul a harmadik menet - április 14-től újra Négy Esküvő a VIASAT3 műsorán!

A házasulandó párok időt, pénzt és energiát nem kímélve igyekeztek, hogy életük legemlékezetesebb napjává tegyék a boldogító igen kimondását. Megható és vidám, ugyanakkor váratlan drámai pillanatokban sem lesz hiány, hiszen a Négy Esküvőt az élet írta.

Különleges jegyespárok

A felhívásra több száz pár jelentkezett, akik közül a legkülönlegesebb jegyesek kaptak lehetőséget, hogy esküvőiket a tévé képernyők előtt is összemérjék. A néhány tíz fős lagzi és a hagyományos sátras, vidéki esküvő mellett helyet kapott egy egzotikus, külföldi házasságkötés, sőt, egy víz alatti búvárnász is.

A szabályok változatlanok: minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe, akik most sem kímélik egymást. A menyasszonyok részt vesznek egymás menyegzőin, és maximum tíz-tíz ponttal jutalmazhatják az ételt, a ruhát, a helyszínt, és akár húsz pontot is adhatnak a hangulatra.

Ahogy az előző évadokban, ezúttal is minden héten két esküvőt láthatnak a nézők, és a negyedik esküvő után derül ki, hogy ki utazhat el élete párjával egy külföldi nászútra.

A házasulandó párok között hétről hétre ismerős arcokkal is találkozhatnak a nézők: a Négy Esküvő kamerái előtt mondja ki a boldogító igent Karda Beáta és Young G is.

Négy Esküvő - április 14-től minden csütörtökön 21 órától a VIASAT3-on!

Fotó: VIASAT3/Magócsi Ildikó

Ezt is szeretjük