Már nem tudják titkolni! Kollégájával jött össze a TV2 sztárja

A The Voice versenyzője, Veres Mónika párja nem más, mint a megasztáros Tóth Ádám.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Örök kérdés marad, hogy vajon miért is vonzódnak a nők a rosszfiúkhoz, akiket nehéz megszerezni, betörni, ugyanakkor izgalmas velük az élet. Veres Mónika elárulta, neki is volt egy hasonló férfi az életében.

Az énekesnő mindig azzal hitegette magát, hogy szereti őt, és majd csak jobb lesz, ám párja igazi csibész típusnak bizonyult, így nem végződött happy enddel a történet.

A rosszfiúkhoz vonzódott

Veres Mónika a TV2 kamerái előtt mesélt arról, amikor még ő is a rosszfiúkhoz vonzódott. Mint mondta, ma már nem jó érzéssel tekint vissza arra, hogy nem akarta elfogadni, a férfi nem szereti őt igazán és sosem lesz olyan harmonikus a kapcsolatuk, mint amilyenre ő vágyott volna. De egy idő után belátta, a rosszfiúkkal csak állandó küzdelem az élet.

Jelenlegi párja azonban mindenben támogatja őt, és nyugalmat biztosít számára. Ahogy az énekesnő kifejtette, ahhoz, hogy a színpadon sziporkázni tudjon, a magánéletének is rendben kell lennie, párja pedig mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a nyüzsgés után békésen tudjon pihenni és feltöltődni.

Párja is zenész

A színpad világa párjától sem áll távol, hiszen a Megasztár felfedezettjével, Tóth Ádámmal jár. A 25 éves énekes hosszabb ideig a szintén megasztáros Lakatos Yvette barátja volt, nyár óta azonban Veres Mónika a barátnője.

A fiatalok mára már össze is költöztek, és bár kapcsolatukat igyekeztek titokban tartani a nyilvánosság elől, ismerősek régóta tudtak kapcsolatukról.

Veres Mónikának most a legfontosabb a karrierje építése, a tehetségkutató műsorba is azért jelentkezett, hogy újra szólóénekes lehessen. Vokalistaként már több lemezen is részt vett, például a The Voice mesterének, Molnár Ferenc Caramelnek a lemezén is közreműködött.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az énekesnőt és versenytársát, Berkes Olivért már a tehetségkutató műsor során felkérték, hogy énekeljék el a TV2 új, Bűnök és szerelmek című sorozatának főcímdalát.

Fotó: Facebook; TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük