Súlyos depresszió gyötörte! Először tárta fel érzéseit a TV2 csinos sztárja
Végh Judit február elején adott életet első gyermekének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Végh Judit egy héttel a kiírt időpont előtt, február 8-án, kedd hajnalban adott életet első gyermekének, aki a Bence keresztnevet kapta büszke és boldog szüleitől.

A Jóban Rosszban sztárja néhány héttel később meg is mutatta a kis csöppséget a rajongóknak, a közelmúltban pedig a szülés óta eltelt időszak élményeit is megosztotta a nézőkkel az Aktív Extra vágatlannak adott interjújában.

Hiányzik neki a munka és a stáb

A 27 éves színésznő elárulta, hogy nagyon hiányzik neki a munka és a stáb, illetve a forgatás összes velejárója, az, hogy kiszakadhasson egy kicsit az otthoni közegből, és ha csak néhány órára is, de mással foglalkozhasson.

A csinos sztármami saját bevallása szerint ősszel szeretne visszatérni a képernyőkre, karaktere addig a történet szerint a brazíliai őserdőben indián törzsekkel foglalkozik, mint orvos.

A TV2 népszerű sorozatának sztárja mellesleg öt hónapos terhesen még forgatott, a hasát természetesen ügyesen takargatták a sorozat készítői. Judit azt is elárulta, hogy nagyon félt a szüléstől, de mára megnyugodott, és kilábalt a depresszióból is.

Nehéz volt az első néhány hét

Miután világra jött Bence, a színésznő nagyon nehezen viselte az első néhány hetet, ahogyan ő fogalmazott, elérte őt is a szülés utáni depresszió, ám párjának, Péternek, valamint a rutinnak köszönhetően most már sokkal jobban van.

- Igazából nem kellett semmi különleges dolognak történnie, hogy ki tudjak lábalni a depresszióból. Én azt gondolom, hogy ez sok anyukánál van így, és aztán hál' istennek magától el is múlik, de talán az segített, hogy ahogyan múlt az idő, az ember egyre nagyobb önbizalmat kap, egyre magabiztosabbá válik, és tudja, hogy jól csinálja azt, amit csinál. Az első három hétben pedig Péter is együtt tudott velem lenni, ami rengeteget segített - osztotta meg élményeit Végh Judit.

Azt is elárulta, hogy Bence nagyon nyugodt baba, rá is szoktak erre csodálkozni, szépen alszik éjszakánként, tehát szerencséjük van vele, ám a színésznő amúgy sem aggódja túl a dolgokat.

Az anyasággal járó teendőkbe - mint például a pelenkázásba vagy fürdetésbe - viszont bele kellett tanulnia. Elmondása szerint kisfia megszületése óta sokkal rendszeresebb az élete, a korábbi kiszámíthatatlan forgatás helyett mostanában szigorú napirend szerint telnek a hétköznapjai.

Fotó: TV2 Sajtóklub

Ezt is szeretjük