Vastag Csaba felesége smink nélkül: „Nem a legelőnyösebb kép rólam”

Vastag Csaba felesége az Instagramon mutatta meg, hogy néz ki, ha egy gramm festék sincs az arcán.

Vastag Csaba felesége smink nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Vastag Csaba feleségére nem jellemző, hogy drámain sok sminket viseljen, amikor feltűnik a tévében vagy a közösségi médiában, mindig kifestve láthatjuk. Smink nélkül ritkán mutatja meg magát, most viszont lőtt egy ilyen képet.

Az énekes 2023 májusában vette feleségül Evelint, akit a nagyközönség a Nyerő Párosban ismerhetett meg jobban az év őszén.

Vastag Csaba felesége smink nélkül

Azóta az Instán is nagyon népszerű lett, több mint 35 ezren követik. Az oldalon az életébe enged bepillantást, sztori formájában most azt mutatta meg, milyen, ha egy gramm alapozó vagy bármilyen kozmetikum sem fedi a vonásait.

vastag-csaba-felesége
Fotó: Instagram/Vastagné Domján Evelin

Azt írta, szerinte nem a legelőnyösebb kép, ami készült róla. Azon kívül, hogy nem viselt semmilyen sminket, egy maszat éktelenkedett a homlokán, feltehetően beton.

Felmerülhet a kérdés, mit keresett egy ilyen anyag az arcán: a válasz egyszerű, a házaspár éppen házfelújításban van, Vastag Csaba is posztolt erről a saját Insta-oldalán - itt tudod megnézni.

Vastag Csaba felesége már túl sok Sebestyén Balázsnak is: ezt mondta neki a műsorvezető

Sebestyén Balázs legutóbb ezt mondta a Nyerő Párosban sokszor sikoltozó és kiabáló Vastagné Domján Evelinnek.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük