Ki gondolta volna! Bochkor Gábor már rég gyűrűt húzott Várkonyi Andi ujjára
Várkonyi Andrea elmesélte, mikor húzott gyűrűt az ujjára Bochkor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sokszor kijelentették már, hogy nem kívánnak összeházasodni, Várkonyi Andreát és Bochkor Gábort a mai napig megkérdezik időnként, nem gondolták-e meg magukat, és nem állnak-e mégis oltár elé.

A Tények csinos híradósát az Aktív tegnapi adásában is erről faggatták, amikor egy érdekes történettel rukkolt elő. Kiderült, a rádiós már rég gyűrűt húzott az ujjára.

Gyűrűt kapott

Bochkor Gábor még a kapcsolatuk elején lepte meg párját egy aranygyűrűvel. Akkor még maga sem gondolta, milyen sokat jelent ez szerelmének.

- Nem eljegyzési gyűrűnek fogtam fel, de azt gondolom, ha egy férfi vesz egy nőnek egy gyűrűt, az azért valamit jelent, az valamiféle összetartozás. Ezt én boldogan hordom. Nem hívom karikagyűrűnek, de a gyűrűm - mondta a műsorban Várkonyi Andrea. 

Azt mesélték, az igazi kötelék mégsem a gyűrű kettejük között, hanem a lányuk, Nóri.

- Van egy közös gyerekünk, és együtt is élünk. Ennél nagyobb jele nincs, hogy egy család vagyunk és összetartozunk - véli a 39 éves tévés.

A híradós azért nem erőlteti az esküvőt, mert már volt házas, mégpedig nem  jó tapasztalatokkal. Azt mondta, hitt benne, mégsem jött össze, innentől kezdve már nincsenek meg az illúziói a házasság intézményével kapcsolatban. Bochkor Gábor pedig viccesen azzal a mondattal indokolta, miért nem veszi el párját, hogy egy nő haja általában az esküvői fotón a legrosszabb. 

Ha kíváncsi vagy azokra a magyar sztárokra, akik házasság nélkül is boldogok, kattintsd végig képgalériánkat!


Fotó: TV2 Sajtószoba, Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala

Ezt is szeretjük