Várkonyi Andrea dögös ruhában mutatta meg, milyen karcsú - Elárulta azt is, hány kiló
Várkonyi Andrea alakját bárki megirigyelhetné.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea külseje mindig kifogástalan, minden ruha jól áll rajta. Híradós múltjából fakadóan pár évvel ezelőtt inkább konzervatív ruhákban láthattuk a képernyőn, új műsorában azonban már lazább stílusra váltott. Sőt, merészebb darabokat is magára ölt, volt, hogy egy szinte teljesen áttetsző ruhadarabot húzott fel.

Nem csak az öltözködésben bevállalós, meglepő őszinteséggel oszt meg vendégeivel privát információkat magáról, most például felfedte, hány kiló.

Várkonyi Andrea súlya

Sok nő számára tabutéma a súlya. Vannak, akik hiúságból nem szívesen beszélnek kilóik számáról, mások pedig egyszerűen illetlenségnek tartják, ha ilyen jellegű kérdést szegeznek nekik. Nem úgy a szőke tévésztár, aki saját talkshow-jában, a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban beszélgetett erről a témáról vendégeivel, Hódi Pamelával és Dér Henivel. 

várkonyi andrea
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

Körbejárták a női testkép témakörét, miként felelnek meg a férfiak elvárásainak, és mit tesznek azért, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Bár Dér Heni fanatikusan szeret edzeni, azt állítja, mára kibékült alakjával. Hódi Pamela állítása szerint még mindig küzd a kilókkal, amik a terhessége alatt szaladtak fel rá.

várkonyi-andi
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

A műsor egy pontján előkerült az a bizonyos mérleg. A csinos műsorvezető és a belevaló énekesnő rá is pattantak, hogy ország-világ előtt nyíltan vállalják súlyukat. Várkonyi Andrea alatt 59, míg az izmos Dér Heni alatt 64 kilogrammot mutatott a mérleg.

Műsorvezetők smink nélkül

Várkonyi Andi olykor még közösségi oldalaira is feltölt olyan felvételeket, amelyeken jól látszik, hogy egy gramm festéket sem visel. A rajongói ilyenkor mindig megdicsérik, hogy mennyire szép. Képeken megnézheted őt és egykori TV2-s kolléganőit smink nélkül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük