Várkonyi Andrea átlátszó ruhában tért vissza a képernyőre - Ilyen dögösnek még nem láthattuk
Várkonyi Andrea a Life TV-n vezet műsort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea hosszú évekig a TV2 sztárja volt, ám 2018-ban, 17 év után elváltak útjai a csatornától. 2002 januárjától 2016 áprilisáig a Tényeket vezette, majd a kereskedelmi adóhoz tartozó FEM3 csatorna egyik arca lett, ott nemcsak a FEM3 Cafét, hanem a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című talkshow-t is vezette. Utóbbi 2018 nyaráig volt látható a csatornán. Egy év kihagyás után a Life TV arca lett.

Új műsora, a Női Titkok Várkonyi Andinál vasárnap este tíz órakor startolt el a képernyőn, már a legelső epizódban olyan sztárvendégek szerepeltek, mint Dér Heni, Mádai Vivien vagy éppen Hódi Pamela.

Ahogy a felvételeken is látható, a műsor debütálóepizódjában a sztár egy átlátszó, csillogó ruhát húzott, amire rávett egy ceruzaszoknyát, ami jól kiemelte szép alakját. Nagyon dögös lett az összhatás.

Az új műsoráról a Story magazinnak így mesélt.

- A Női Titkok Várkonyi Andival című műsorban az országban eddig egyedülállóan új típusú díszletben, szinte otthoni közegben beszélgetek majd olyan híres nőkkel, akiknek van mondanivalójuk, azaz nemcsak szerepelni akarnak, hanem üzenni is - magyarázta a hetilapnak.

Bár a tévézés újra része az életének, azon kívül eddig is sok teendője akadt, hiszen pszichológusként kezdett új karriert, emellett gyakran hívják különböző beszélgetések háziasszonyi szerepére. Szeret több lábon megállni, viszont fontosnak tartja, hogy lányával, Nórival is sok időt töltsön.

- Egy nagy mix, reggel még pszichológus vagyok, délután újságíró, tévés, de amikorra Nóri végez a suliban, addigra mindennel készen kell lennem, mert onnantól már csak ő van, vele töltöm a nap második felét. Minden szerep mást kíván, de könnyen váltok egyikből a másikba. Talán csak a hat órai kelés és a sok munkahely közti rohangálás kimerítő - tette hozzá.

Ilyen gyönyörű Várkonyi Andrea lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor egy szem lányából, Nóriból.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük