Várkonyi Andreának új hódolója akadt - Elárulta, hányadán áll most a férfiakkal
Várkonyi Andrea egyelőre nem akar kapcsolatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után váltak külön egymástól még 2018-ban. A 44 éves sztár még tavaly nyáron költözött el kislányával, Nórival a rádiós műsorvezetőtől, azóta pedig csak kettesben élnek. A különválás után lassan egy évvel a szőke szépség elárulta a Borsnak, jelen pillanatban hányadán áll a férfiakkal, illetve hogy érzi magát a bőrében.

A sztár elárulta, hogy jelenleg jól megvan kapcsolat nélkül, azonban akadt egy titkos hódolója.

- Tényleg kaptam februárban egy szerelmes üzenetet, a kocsimra rajzolt valaki egy szívecskét. De meg kell, hogy mondjam, ennél tovább nem jutottunk a történetben, azóta sem tudom, hogy ki lehetett az, nem is kutattam a kilétét. Nagyon jól érzem magam most a bőrömben így, ahogy vagyok. Kapcsolat nélkül. Furcsa még számomra is, hiszen fiatal felnőtt korom óta kapcsolatban éltem, ez adott biztonságot. Mára sokat változtam, most már képes vagyok állandó társ nélkül megtalálni a helyem a világban - magyarázta a lapnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon szép napsütéses napot Nektek!😊🌞🌺 #tavasz #napocska #hosszúnaplesz

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

Elmondta azt is, hogy még egy darabig biztosan nem tudná elképzelni magát úgy, hogy egy kapcsolatban éljen valakivel, hiszen mégis hosszú évekig együtt volt Bochkor Gáborral. Ezt a szakítást pedig nem tudta még teljesen feldolgozni. Jelen pillanatban a lelki nyugalma mindennél többet ér számára.

- Nem azt mondom, hogy kiábrándultam a szerelemből, mert erről szó sincs, hiszek benne, és biztosan egyszer az én életembe is újra beköszönt - tette hozzá.

Így néz ki most Várkonyi Andrea lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor egy szem lánya.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük