A Barátok közt Vili bácsija szívszorító vallomást tett elhunyt lányáról
Először nyilatkozott Várkonyi András lánya halála óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit megrázott a hír, amikor 2018 májusában elhunyt Várkonyi Andrea színésznő , aki a Barátok közt Vili bácsijának, Várkonyi Andrásnak volt a lánya. Hosszú betegség után, a 39. születésnapja előtt néhány nappal hagyta itt ezt a világot. A 69 éves színész a mai napig gyászolja a lányát, nincs nap, hogy ne gondolna rá, erről a Best magazinnak vallott.

A karjai között ment el

Az egész családot megviselte ez a rettenetes tragédia, a mai napig próbálja a színész, a felesége és a fia feldolgozni azt, hogy Andrea nincs többé. A gyász folyamatát az is nehezíti, hogy a halálesetet követően rengeteg hivatalos elintéznivaló keletkezett, de az sem volt könnyű a családnak, amikor Andrea otthonát kellett kiüríteniük.

- Az egyik legnehezebb feladat talán Andika lakásának kiürítése volt, amikor azon gondolkodtunk, mit őrizzünk meg emlékbe, és mi az, ami felesleges. A válogatás és a döntés rendkívül megviselte a feleségemmel a lelkünket. A nyaralónk és az otthonunk is tele van a fényképeivel, ott még az egykori szobája is megvan, nem nyúltunk hozzá. Úgy beszélünk róla, mintha még mindig itt lenne, mert valamilyen különleges módon velünk is van, és mert nekünk ez így jó - vallotta be a lapnak.

Elmondta azt is, hogy a mai napig erősen élnek benne azok a pillanatok, ahogy kislányként szaladt felé, ahogy együtt nevettek, vagy amikor vastapsot kapott színésznőként a színpadon. Ezeket a szép emlékeit bármelyik pillanatban elő tudja idézni. Azt is bevallotta, hogy a szörnyűségek ellenére is próbál erős maradni, hiszen ő azt vallja, hogy a férfinak nem szabad sírnia, ráadásul az édesapjától is ezt látta. Csak egyszer gyengült el.

Andika a karjaim közt ment el, akkor nem bírtam magammal. Csak öleltem és sírtam.

A tragédia után azonnal dolgozni kezdett, nem szeretett volna bezárkózni. Feleségével minden héten kimennek a lánya sírjához, azt is észrevette, hogy ez a gyász megerősítette a családot, fiával, Gyulával sokkal több időt tölt együtt.

Ezt is szeretjük