Kiborult a lesifotókon a magyar énekesnő! Csókolózás közben fényképezték le
A Rising Star győztese, Várhegyi Lucas Palmira kiakadt a lesifotón.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várhegyi Lucas Palmira vasárnap este lett a Rising Star győztese, de máris megismerkedett az ismertség árnyoldalaival.

A 18 éves énekesnő kiakadt, miután megtudta, hogy egy fiúval csókolózva lesifotók készültek róla.

Kiborult a lesifotókon

A képeket a szalagavató buli utáni partin egy osztálytársa készítette, aki azt állította, az amúgy visszafogott Mira három különböző fiúval is csókolózott a buliban. Egyikükkel le is fotózta, a képet pedig elküldte a Blikknek, ahol meg is jelent.

- Eléggé inkorrekt dolog, hogy az ember a másik háta mögött küldi be. Ő nem is tudta, hogy nekem ezt felolvasták, és megmutatták a képet. Úgy is történhetett volna, hogy egyszer csak az újságban látom - akadt ki Palmira a TV2 Aktív című műsorában.

A sztárság nemkívánatos velejáróira már felhívta a figyelmét Mező Misi, a Rising Star egyik zsűritagja, amikor állva ünnepelték az élő műsorban a fiatal lány győzelmét.

- Én is gratulálok! Én azt kívánom neked útravalónak, hogy nagyon legyél résen, a lelkedet erősítsd meg! Nem egy leányálom ez a történet. Mindenki azt hiszi, hogy elindulok egy ilyen versenyen, népszerű leszek, megnyerem a versenyt, mindenki imádni fog, és azt tehetem, amit akarok. Ez nem így van. Nagyon komoly felelősség ez, és én hiszem azt, hogy te nagyon ügyesen tudsz majd ezzel sáfárkodni. Kívánom, legyen majd erőd, hogy minden egyes színpadra álláskor ne felejtsd el azt, hogy milyen teher van a válladon. Hogyha elég elszánt és ügyes leszel, akkor hiszem azt, hogy évek múlva is látjuk majd a körúton, hogy Palmira-koncert lesz az Arénában - tanácsolta neki a Magna Cum Laude zenekar énekese.

Fotó: TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük