Már nem is hasonlít önmagára! A magyar énekes ezért változtatta meg külsejét
Varga Viktor hatalmas szakállat növesztett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor hatalmas szakállat növesztett, eddig senki nem értette, hogy miért hagyja meg arcszőrzetét, de most elárulta a titkot.

Régen
Most
Most

Az énekes tudatos döntése volt, hogy külsejét megváltoztatta, a szakáll számára a szabadságot szimbolizálja.

Ezért változtatta meg külsejét

A kölyökarcú sztárból egy bozontos énekes lett. Varga Viktor a TV2 Aktív című műsorának elárulta, miért döntött úgy, hogy többet nem használja a borotvát. Az első alkalom, amikor elhatározta a változást, egy kisebb baleset volt.

Édesapja, aki szobrász, egy gipszlenyomatott akart készíteni fia arcáról, a folyamat közben a gipsz beleragadt az énekes bajszába, ami nem volt túl kellemes érzés, az anyagot hosszú procedúra volt leszedni arcszőrzetéről, ennek ellenére Varga Viktor úgy döntött, újranöveszti a bozontot, de új külsejének nem csak ez volt az oka.

- Nekem ez a szabadságom jelképe, ugyanis körülbelül két hónapja úgy döntöttem, hogy nemet mondok minden szerződésre, amit felajánlanak különböző menedzsmentek, a saját utamat szeretném járni - nyilatkozta.

Szabadságra vágyik

Most jutott el oda, hogy meg szeretné valósítani önmagát, mégpedig úgy, ahogy azt ő gondolja. Az új imidzsnek már neki is kezdett.

Elmondása szerint a közönség mostantól a valódi Varga Viktort láthatja majd. Stílusával egyedi személyiségét fejezi ki.

Az énekes egyelőre nagyon élvezi az alkotás szabadságát, aminek első gyümölcse a szeptemberben megjelenő új száma, melyből klip is készül majd. A változás nagyon jót tett neki, látszik, hogy igazán jól érzi magát a bőrében.

Az átalakulás nem csak a Varga Viktornak, de a rajongóknak és közvetlen környezetének is nagyon tetszik. Barátnője még azokban a ritka pillanatokban sem engedi levágni arcszőrzetét, amikor az énekes elbizonytalanodik különleges viseletében.

Fotó: Facebook/Varga Viktor

Ezt is szeretjük