Kis híján meghalt! Majdnem tragédiába fulladt a magyar énekes nyaralása
Varga Viktor édesapjával került életveszélybe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor Horvátországban nyaralt családjával, a vakáció kis híján tragédiába fulladt, mivel édesapjával életveszélyes helyzetbe kerültek.

Apukájával egy kalandra vállalkoztak, mely először jó ötletnek tűnk, később majdnem az életükbe került.

Majdnem meghalt nyaralásán

A két férfi úgy döntött, aznap nem hagyományos úton fognak vacsorázni, inkább felkutatják maguknak a napi betevő falatot. Egy kajakkal és egy szörffel indultak neki a nyílt tengernek, hogy keressenek olyan területeket, ahol például kagylókra tudnak vadászni.

Vízi járgányaikkal a szemben lévő szigetre igyekeztek, az odaút könnyedén ment, sikerült is megszerezniük a vacsorának valót, ám visszafelé nagy galibába keveredtek. A hatalmas vihar miatt, hiába eveztek, csak egyre messzebbre sodródtak.

A szerencséjük az volt, hogy feladták a próbálkozást, és inkább kikötöttek az éppen hozzájuk legközelebb eső szigeten. Az énekes elmondása szerint nem ijedtek meg nagyon, azt gondolták maximum tüzet raknak, és a szigeten alszanak.

Mást is kimentettek a vízből

Nem csak ők jártak pórul, egy másik arra járót is kimentettek a vízből, így már hárman várták a segítséget.

Mázlijuk volt, mivel pár óra múlva jetskisek tűntek fel, akik egyesével kivitték őket a partra, majd később a csónakokat is kihúzták.

Az énekes azt mondta ez volt a legnagyobb apa-fia kaland, ami valaha történt velük, még akkor is, ha közben volt egy kis veszély és izgalom. Az eset után mindenkinek azt tanácsolja, hogy soha nem szabad pánikba esni, mert az élet úgyis kínál valami megoldást.

A nyaralás annyira kedves számára, hogy sok ott készült képet megmutatott az ismert közösségi oldalon lévő profilján.

Fotó:Facebook/Varga Viktor

Ezt is szeretjük