Az első kislány! Megmutatta tündéri babáját a Megasztár álompárja
Varga Ferenc és Balássy Betty kislánya július elején született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla 2011 februárjában, amikor egy ultrahangvizsgálatot követően kiderült, hogy Varga Ferencnek és Balássy Bettynek kislánya születik majd.

A 30 éves énekesnő akkor azt nyilatkozta, hogy az első megérzése az volt, hogy biztosan kisfiút szül majd, ám végül teljesült a vágya, hiszen saját bevallása szerint mindig is egy kislányt szeretett volna.

Most mutatták meg először babájukat

Róza Anna két hónappal ezelőtt, 2011. július 4-én, hétfőn, alig három óra alatt, komplikációk nélkül jött a világra 3620 grammal és 53 centivel, a tündéri csöppséget pedig most először mutatták meg az Aktívban a közvéleménynek.

Varga Ferenc egyébként jelen volt felesége szülésénél, de mint az interjúból kiderült, kedvese a tolófájásoknál végül kiküldte őt a szülőszobából, mivel látta, mennyire elsápadt a tehetetlenségtől.

- A tolófájásoknál kiküldtem, mert láttam, hogy teljesen elsápadt, hogy hogyan tudna segíteni, de hát ez a helyzet az, amikor sehogy - idézte fel emlékeit a büszke és boldog kismama.

Reggelig alszik csendben

Pár nappal a szülés után már haza is engedték őket a kórházból, Balássy Betty pedig elmondta, hogy Róza Anna kifejezetten jó kisbaba, aki szinte egyhuzamban alussza végig az éjszakákat.

- Egyébként nagyon jó baba, mert este negyed kilenckor fürdetjük, fél kilenckor már eszik, kilenc óráig megszopizik, és akkor már, mint akit agyonvertek, az egyik cicin el is alszik, egészen reggel fél hétig - nyilatkozta Betty.

Varga Ferenc a Megasztár 3 során szeretett bele a vokalistaként közreműködő Balássy Bettybe, akiért elhagyta első feleségét és két gyermekét - ezt sokan nem nézték jó szemmel -, de a sztárpár azóta is boldog házasságban él.

Ezt is szeretjük