Varga Viktor párja kitálalt a szakításról: 4 év után ezért mentek szét

Varga Viktor táncosnő párja most kitálalt arról, hogy miért döntöttek négy év után a szakítás mellett.

Varga Viktor szakítása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Viktor és párja, Zsembera Liliána szakítását már korábban is rebesgették, most azonban biztossá vált, hogy külön utakon folytatják.

Varga Viktor szakítása

Varga Viktor és táncosnő párja, Zsembera Liliána négy évet töltöttek együtt, most azonban arra az elhatározásra jutottak, hogy külön folytatják. Mint kiderült, békében váltak el, a szeretet is megmaradt, azonban belátták, hogy nem egyeznek a jövőre vonatkozó terveik.

A Blikk tudomására jutott, hogy míg Liliána már a családalapításon és a gyerekeken gondolkodott, az énekes még nem látta ezt maga előtt.

- Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink - vallotta be Liliána, majd hozzátette, az együtt töltött négy évük tele volt fentekkel és lentekkel, mostanra pedig már megbarátkozott a gondolattal, hogy ennyi idő jutott nekik. 

Dobó Kata kitálalt a szakításukról: Andy Vajna ezért haragudott meg rá évekre

Dobó Kata ritkán beszél arról, hogyan zajlott az Andy Vajnával való szakítása. Most megtette.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük