Cinthya Dictatort nem csalja meg többet Varga Viktor, végleg szakítottak
Varga Viktor már vissza is költözött a saját lakásába.

cinthya-dictator cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator és Varga Viktor már sokadik alkalommal intettek végleg búcsút egymásnak. Hat évig tartott viharos szerelmük, ami, úgy tűnik, a napokban valóban véget ért. A két különc művész megismerkedésük idején még utálta egymást, azonban a gyűlölet hamar szerelemmé változott.

Egész kapcsolatukra jellemző volt ez az érzelmi hullámvasút, azonban elmondásuk szerint az igazi bajok az Édes élet forgatásán kezdődtek 2014-ben. Akkor szakítottak is, de egy év múlva megint kibékültek. A következő évben másodszor is elváltak útjaik, hogy tavaly minden eddiginél erősebben fellángoljon köztük a szerelem.

Két dudás nem fér meg egy csárdában?

A gyakori veszekedések oka a féltékenység volt, szakmai és magánéleti is egyben. "Viktor szakmai féltékenysége mostanában minden egyes nap előjön. Állandó versengés alakult ki köztünk, hogy ki miben jobb" - nyilatkozta Cinthya még 2014-ben. Mostani szakításuk komolynak tűnik, mert Varga Viktort állítólag csókolózni látták egy másik nővel, és a férfi vissza is költözött saját lakásába. "Nem nagyon tudok erről mit mondani, de a történtek alapján szerintem elég nyilvánvaló, hogy mi a helyzet. Úgy tűnik, vége van Cinthy-vel" - mondta Varga Viktor a Borsnak. Cinthya nem nyilatkozott, de az utóbbi időben nem sok képet látni róla, melyen mosolyog. Varga Viktor nem titkolta, hogy többször megcsalta kedvesét. Ezt Cinthya látszólag elfogadta, azonban lelke mélyén nem biztos, hogy őszintén meg tudott bocsátani, lehet, hogy inkább a kapcsolatukat szerette volna megmenteni. 

Ezt is szeretjük