Varga Miklós lányából gyönyörű tini lett - Friss fotókon a 17 éves Vivien
Varga Vivien az édesapja nyomdokaiba lépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Miklós egy ikerpár büszke édesapja, lánya a Vivien, fia pedig a Szabolcs nevet kapta. A színművész és énekes tehetségét gyermekei is örökölték, ezt először Vivien bizonyította be Az ének iskolája című műsorban még 2014-ben, 2017-ben pedig megnyerte a Sztárban sztár + 1 kicsi című versenyt Pál Dénessel.

Varga Vivien első albuma Körhinta címmel jelent meg 2017-ben, de az éneklés mellett színészkedik is, szerepelt például a Trianon rockoperában vagy éppen a Rigócsőr királyfiban. Bár még csak 17 esztendős, már most nagyon komolyan gondolja a karrierjét, ráadásul szüleihez hasonlóan ő is nagyon maximalista.

- Mindig azt tanították nekünk otthon, hogy legyünk büszkék arra, amit eddig elértünk, viszont mindig 100%-on kell teljesíteni, nem szabad semmit sem félvállról venni - magyarázta Steinkohl Erikának a Női szakasz című műsorban.

Azt is hozzátette, bár az iskolában a munkái miatt sokat hiányzik, a tanárai nagyon megértőek, emellett az osztálytársai is rengeteget segítenek neki, hogy ne maradjon le az anyaggal, illetve minden dolgozatot és leckét igyekszik bepótolni.

A 17 éves lányról még biztosan sokat fogunk hallani, hiszen amellett, hogy tehetséges, nagyon szorgalmas is. Amellett sem mehetünk el, hogy gyönyörű tinédzser lett belőle. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Varga Vivien.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük